ADET GECİKMESİ NEGTİF TEST

esmer papatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
720
283
33
31
Arkadaşlar adetim 5 gün geçti pazartesi günü üç gün gecikme ile artimed test yaptım negatif ti adetlerim düzenlidir 27 günde bir olurum bir iki gün gecikm olurdu bazı aular ama ilk defa bu kadar uzadı 32 ci gundeyim sizce gebelik ihtimalim var mı beklemelimiyim biraz daha

Garanti olsun kan verin. Negatif cikarsa doktora gidin sokturucu vs verebilir kist vs olusumu varsa onu gorur.

Test negatifse boşuna kan vermeyin bu ay herkesin gecikti ben 9.gün oldum mesela hayatımda ilk. Malesef umutlanmayın

Test negatifse boşuna kan vermeyin bu ay herkesin gecikti ben 9.gün oldum mesela hayatımda ilk. Malesef umutlanmayın
Umudum da kalmadi aslında ama adet gelmwyince de acaba mi diyor insan birde pembe akıntı yaşadım yumurtlamadan 6 gun sonra iki gün kahverengi ile karışık ondan da umutlandim ama onun üzerine de çok zaman geçti olsa mutlaka çıkardı çok değişik oldu bu ay .siz adet oldunuz mu peki

Evet canım ne olursa olsun adet gelmeyince insan bi acaba oluyor. Evet ben gecikmenin tam9.günü adet oldum bu ay da geçti . Allah isteyen hiçkimseyi çok bekletmesin

Bende aynı marka test ile yapıyorum benim de negatif adetlerim çok düzenlidir bir gün erken olur ama hiç geç olmaz 3 gün gecikti ama negatif
Yumurtlama takibi yapmış miydiniz ? Bu ay herkeste gecikme olmuş çok enteresan bende bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum

Yumurtlama takibi yapmış miydiniz ? Bu ay herkeste gecikme olmuş çok enteresan bende bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum
Yok yumurta takibi yapmadı her şey normal sadece bebeğin tutunması için duphaston verdi bebek varsa tutunur yoksa adet olursun dedi ama ne adet olabildim ne de bebek var kafam çok karışık 4 gün gecikme hiç bi zaman yaşamadım

B nde öyle yaşamamıştım yarın sabah tekrarliycqm testi sizde bir kaç gün daha bekleyip tekrarlayın istersenjz

Merhaba oldunuz mu acaba bu ay benimde 13 gün gecikti idrarda negatif

Merhaba oldunuz mu acaba bu ay benimde 13 gün gecikti idrarda negatif
Yok canım ya salı günü adet gecikmesinin 11 günü yani beta verdim 0.100 çıktı negatif doktor başta biraz daha bekle istersen dedi sonra adet söktürücü yazdı rahimde kalınlaşma var adet olucaksin dedi ama ben bekliyorum kullanmadım 13. Gün benim de bugün kan verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…