- Konu Sahibi esmer papatya
-
Yok canım vermedim daha idrar testi yaptım belli aralıklarla 3 tane negatiftiYok canım ya salı günü adet gecikmesinin 11 günü yani beta verdim 0.100 çıktı negatif doktor başta biraz daha bekle istersen dedi sonra adet söktürücü yazdı rahimde kalınlaşma var adet olucaksin dedi ama ben bekliyorum kullanmadım 13. Gün benim de bugün kan verdin mi
Omce kana çıkıyor ya canım verseydin yada idrqrla takip edip çıkarsa verirsin bilmiyorum ki çok gecikme yaşayan olmuş bu ay mevsimsel herhaldeYok canım vermedim daha idrar testi yaptım belli aralıklarla 3 tane negatifti
Ya şöyle aslında ilişkinin üstünden 1.5 ay geçti 13 günde gecikme olunca artık gebelik olsa idrarda çıkardı heralde diye düşündüm senceOmce kana çıkıyor ya canım verseydin yada idrqrla takip edip çıkarsa verirsin bilmiyorum ki çok gecikme yaşayan olmuş bu ay mevsimsel herhalde
Geç döllenme ihtimali yok mu yani en son ilişki 1.5 ay mi oldu öyle ise çıkması lazım tabiki doktora gidin o zaman bir baksın gecikme sebebineYa şöyle aslında ilişkinin üstünden 1.5 ay geçti 13 günde gecikme olunca artık gebelik olsa idrarda çıkardı heralde diye düşündüm sence
Evet canım geç döllenme ihtimalı yok galiba yani 1.5 ay önce oldu ilişki sonra bidaha olmadı.Geç döllenme ihtimali yok mu yani en son ilişki 1.5 ay mi oldu öyle ise çıkması lazım tabiki doktora gidin o zaman bir baksın gecikme sebebine
Mutlaka çıkardı canım ya sen git adet sokturucu verirEvet canım geç döllenme ihtimalı yok galiba yani 1.5 ay önce oldu ilişki sonra bidaha olmadı.
bencede gebelik olsa artık çıkardı heralde hala olamazsam artık alıcam randevu
Canım eğer sen olursan yazar mısın aynı durumdayız hemen hemenMutlaka çıkardı canım ya sen git adet sokturucu verir
Yazarım canım pazartesiye kadar bekliycem olmazsam adet tekrar kan vericemCanım eğer sen olursan yazar mısın aynı durumdayız hemen hemen
Bende aynı durumdayım adetim iki gün gecikti dün test yaptım baya negatif ti benim bide adetimden 5 gün önce çok az kan geldi kahverengi gibi bide bende spiral var yani benim adetim hiç gecikmezdi saati bile tutardı bugünde olmazsam yarın doktora gidecegimYazarım canım pazartesiye kadar bekliycem olmazsam adet tekrar kan vericem
Bide kasik ağrım var hareket ettikçe ağrıyor sizde de var miYazarım canım pazartesiye kadar bekliycem olmazsam adet tekrar kan vericem
Var canım bat gunumden beri ara qrq giriyor kasik agrisi batma hissi alt karın ağrısı da belli ediyir adet olacakmış gibi ama olamıyorum.siz çocuk istemiyorsunuz sanırım sprial olduğuna goreBide kasik ağrım var hareket ettikçe ağrıyor sizde de var mi
Adet öncesi lekelenme yerleşme kanaması diyorlar ama bilemem cnmBende aynı durumdayım adetim iki gün gecikti dün test yaptım baya negatif ti benim bide adetimden 5 gün önce çok az kan geldi kahverengi gibi bide bende spiral var yani benim adetim hiç gecikmezdi saati bile tutardı bugünde olmazsam yarın doktora gidecegim
Var canım bat gunumden beri ara qrq giriyor kasik agrisi batma hissi alt karın ağrısı da belli ediyir adet olacakmış gibi ama olamıyorum.siz çocuk istemiyorsunuz sanırım sprial olduğuna gore
Dun doktora gittim 0.100 çıktı negatif diyor ama ben adet olmadım dahaAdet öncesi lekelenme yerleşme kanaması diyorlar ama bilemem cnm
Benim de öyle çıkmıştı iki gün sonra adet oldum canım olursun sendeDun doktora gittim 0.100 çıktı negatif diyor ama ben adet olmadım daha
Oldum şimdi istemiyordum zaten rabbim olmayanlara versin inşallahBenim de öyle çıkmıştı iki gün sonra adet oldum canım olursun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?