- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Cnm kimyasal gebelik sanırım kanama devam ediyormu etmiyormu takip et bende 10 gün gecikip kanamam olmuştu kan vermiştim 6 çıkmıştı ve kimyasal olduKızlar merhaba bugün adetimin gecikeli 12. Günü hafif bi pembe lekelenmem var peçeteye sildikçe geliyor bunun üzerine hemen sabah kalkıp test yaptım 5 dakika içinde böyle bir gölge çıktı sonradan oluşmadı yani ilk 5 dakika içinde çıktı sizce bu durum nedir anlamış değilim kafam çok karışık ve üzgünüm benim gibi böyle birşey yaşayan varmı bebiş varmı yokmu
Kuzum kanamam yok ki pembe lekelenmem var peçeteye sildikçe geliyor idrar yaparken bile bir damla kan gelmiyorCnm kimyasal gebelik sanırım kanama devam ediyormu etmiyormu takip et bende 10 gün gecikip kanamam olmuştu kan vermiştim 6 çıkmıştı ve kimyasal oldu
Yerleşme mi acaba ama yerleşme adet tarihinden önce oluyor diyorlar yada geç döllenme mi oldu yenimi yerleşiyorKuzum kanamam yok ki pembe lekelenmem var peçeteye sildikçe geliyor idrar yaparken bile bir damla kan gelmiyor
O kadar çok denedik ki hangi gün tutu bilmiyorum canım 8/9 saattir sadece leke geliyor oda silersem inşallah geç döllenmedirYerleşme mi acaba ama yerleşme adet tarihinden önce oluyor diyorlar yada geç döllenme mi oldu yenimi yerleşiyorinşallah her şey güzel olur
İnşallah geç döllenmedir beninde 5 gün geciktiO kadar çok denedik ki hangi gün tutu bilmiyorum canım 8/9 saattir sadece leke geliyor oda silersem inşallah geç döllenmedir
İnşallah canım benim benimde 5 gün geciktiğinde böyleydi senin gibiydi testim bugün 12.günİnşallah geç döllenmedir beninde 5 gün gecikti
Kaç dakika da çıktı canımİnşallah geç döllenmedir beninde 5 gün gecikti
O kadar çok denedik ki hangi gün tutu bilmiyorum canım 8/9 saattir sadece leke geliyor oda silersem inşallah geç döllenmedir
5 gün gecktğnde böyle çıkmşsa, 12 günde daha koyu olması gerekir diye biliyorum. İnşallah yanılıyorumdur. Ben yarın uyanırsam sabahtan sağlk ocağına gitmeyi düşünüyorum. Siz de bence bir gidin.İnşallah canım benim benimde 5 gün geciktiğinde böyleydi senin gibiydi testim bugün 12.gün
6,7 dkKaç dakika da çıktı canım
Ay ağlıcam sanırım bilmiyorum5 gün gecktğnde böyle çıkmşsa, 12 günde daha koyu olması gerekir diye biliyorum. İnşallah yanılıyorumdur. Ben yarın uyanırsam sabahtan sağlk ocağına gitmeyi düşünüyorum. Siz de bence bir gidin.
Hayır sakin olun. Üzmeyin kendinizi. Yarın bi sağlık ocağına hastaneye vs gidin lütfen bende merak ettim hem merakınızda gider. Sonucu söyler msnz?Ay ağlıcam sanırım bilmiyorum
Inşallah canım güzel haber alırsın bi kadın doguma gitO kadar çok denedik ki hangi gün tutu bilmiyorum canım 8/9 saattir sadece leke geliyor oda silersem inşallah geç döllenmedir
Kanama olmazsa kimsayal gebelik sayılmıyormuş sanırımInşallah canım güzel haber alırsın bi kadın doguma git
evet aynenKanama olmazsa kimsayal gebelik sayılmıyormuş sanırım
Kanamam yok lekelenmem azdı şimdi daha çok azaldı ağrım falan da yokevet aynen
O zaman yerleşme dir canım geç döllenme olmuşturKanamam yok lekelenmem azdı şimdi daha çok azaldı ağrım falan da yok
Sen yine bi test yapsan baklımKanamam yok lekelenmem azdı şimdi daha çok azaldı ağrım falan da yok
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız kızlar benimde adetim 13 gün geçti 8.gun kan testi verdim ultrasona girdim ama sonuç negatif ve hala adet olamadim yarın birdaha test yapicam evde çıkar heralde bu sefer diye düşünüyorum varsa ilk defa adet gecikmesi yaşıyorumKızlar merhaba bugün adetimin gecikeli 12. Günü hafif bi pembe lekelenmem var peçeteye sildikçe geliyor bunun üzerine hemen sabah kalkıp test yaptım 5 dakika içinde böyle bir gölge çıktı sonradan oluşmadı yani ilk 5 dakika içinde çıktı sizce bu durum nedir anlamış değilim kafam çok karışık ve üzgünüm benim gibi böyle birşey yaşayan varmı bebiş varmı yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?