Canım test yapsana varsa çıkar zaten bende ilk hamileligimde sarı akıntım vardı ama yinede bilemedim kokulumu kaşıntı varmıBirde şunu da merak ediyorum ben ovulasyon testi yaparak bu ay takip ederek ilişki yaşadım eşimle 22 Haziran yumurtlama günümdü hesaplıyorum bugün 16. Günüm ama yumurtlama olduktan sonra 14. Gün adet olunur derler. Yumurtlamayı bilmesem neyse ama gününü biliyorum. Buna rağmen 16 17 gün sonrada adet olunur mu benim hep 14. Gün olurdu doğru çıkardı yani söylenen
Şimdi şöyle ben her gün sabah 11 de yapıyordum test o gün sabah pik görünce akşam 6 gibi tekrar yaptım silikti çizgi o yüzden aynı gün sanırım çatlama olduÇatlamadan sonra 12-16 gün arası olunur. Yumurtlama değil de çatlamayı biliyor musunuz? Eğer geç çatlama olduysa ertelenmiştir regl
Evet olabilir 12-16 gün arası olur regl. Gecikirse biraz daha erken gebelik deneyin ovilasyon her zamana doğru göstermiyor gebeliğiŞimdi şöyle ben her gün sabah 11 de yapıyordum test o gün sabah pik görünce akşam 6 gibi tekrar yaptım silikti çizgi o yüzden aynı gün sanırım çatlama oldu
Yok kokulu kaşıntılı değil çamaşırımda sarı görünce öyle farkettim yani yoksa rahatsız etmedi. Aynen en iyisi gene test yapayım ben kusura bakmayın insan hamileliği isteyipte negatif görmekten korktuğu için test yapmaktan kaçınıp böyle ümitlerle bağlanıyor sanırımCanım test yapsana varsa çıkar zaten bende ilk hamileligimde sarı akıntım vardı ama yinede bilemedim kokulumu kaşıntı varmı
Tamam çok teşekkür ederim cevapladığınız içinEvet olabilir 12-16 gün arası olur regl. Gecikirse biraz daha erken gebelik deneyin ovilasyon her zamana doğru göstermiyor gebeliği
Nisanın 25inde pik oldu sonra mayısın 4unde 2 gün üst üste yine pik oldu ama regl olmadım tam 35 gün gecikti bende bunu anlamış degilimBirde şunu da merak ediyorum ben ovulasyon testi yaparak bu ay takip ederek ilişki yaşadım eşimle 22 Haziran yumurtlama günümdü hesaplıyorum bugün 16. Günüm ama yumurtlama olduktan sonra 14. Gün adet olunur derler. Yumurtlamayı bilmesem neyse ama gününü biliyorum. Buna rağmen 16 17 gün sonrada adet olunur mu benim hep 14. Gün olurdu doğru çıkardı yani söylenen
Alla alla sizinki daha çok gecikmiş ya bu 14 gün sonra adet olunur meselesi herkes de aynı olmuyor sanırım. Test yapmışsınızdır tabi şimdiye kadarNisanın 25inde pik oldu sonra mayısın 4unde 2 gün üst üste yine pik oldu ama regl olmadım tam 35 gün gecikti bende bunu anlamış degilim
Şimdi şöyle ben her gün sabah 11 de yapıyordum test o gün sabah pik görünce akşam 6 gibi tekrar yaptım silikti çizgi o yüzden aynı gün sanırım çatlama oldu
Evet çok kez yaptım ozaman bu ay benimde ilk defa dediğiniz gibi sarı hatta koyu sarı akintim oluo bugün yaptım ama negatifti benimkiAlla alla sizinki daha çok gecikmiş ya bu 14 gün sonra adet olunur meselesi herkes de aynı olmuyor sanırım. Test yapmışsınızdır tabi şimdiye kadar
Bekleyip görücez artık ne olacak bende test yaparım sıkıntı yok da bu akıntı meselesine takıldı aklım enfeksiyon var heralde diye beklemeye geçtim bakalımEvet çok kez yaptım ozaman bu ay benimde ilk defa dediğiniz gibi sarı hatta koyu sarı akintim oluo bugün yaptım ama negatifti benimki
Enfeksiyon olsa yanma acıma koku vs de olur onlar varmiBekleyip görücez artık ne olacak bende test yaparım sıkıntı yok da bu akıntı meselesine takıldı aklım enfeksiyon var heralde diye beklemeye geçtim bakalım
Yok hiç biri yok sadece sarı akıntı hatta hep kasık ağrım alt karnımda ağrım olurdu adet gelmesini beklerken bu ay oda yok göğüslerim acıyor birde akıntı okadarEnfeksiyon olsa yanma acıma koku vs de olur onlar varmi
Sarı akıntıdan kastınız peçeteye silince hafif sarımtırak yapışkan bir akıntı mıCanım test yapsana varsa çıkar zaten bende ilk hamileligimde sarı akıntım vardı ama yinede bilemedim kokulumu kaşıntı varmı
Hayır yapışkan değil sulu baya ama çamaşırıma değince sarı olduğunu farkettim yoksa elime yada peçeteye silince sanki yok gibiSarı akıntıdan kastınız peçeteye silince hafif sarımtırak yapışkan bir akıntı mı
Benim de sarı akıntım var baya yoğun ama ağrı sızı kaşıntı koku falan yok. Baya geliyor normal yazıyor internetteYok hiç biri yok sadece sarı akıntı hatta hep kasık ağrım alt karnımda ağrım olurdu adet gelmesini beklerken bu ay oda yok göğüslerim acıyor birde akıntı okadar
Anladım. Ben hamilelikle ilgisi varmıdır diye merak etmiştim de regl olmayı bekliycem artıkBenim de sarı akıntım var baya yoğun ama ağrı sızı kaşıntı koku falan yok. Baya geliyor normal yazıyor internette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?