Adet gecikmesi

Acaba geç döllenme olabilir mi?

• Evet

OY: 1 33,3%
  • Hayır

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Icmde bi ses hamilesin diyor yumrtlama gunumde kanamada oldu kesin yumurta catladi eminim bu yuzden cok umutlanmistim

Yarın bence test yap ilk idrarla

Tm kanama denemez ama az bisey oda kusura bakmayan sey yani peceteye geldi az bisey zaten bayadir ovu testi kullanmistm bir turlu pozitif olmamisti bende birakmistm testlet bozuk diye kani gorunce test yaptim pozitifti arastirdm boyle olan bi suru bayan var bende anladimki oyumurtlama kanamasiymis

Canım inşallah geç döllenmedir ama bikaç gün daha regln gelmezse direk kan ver.. hayırlısı olsun inşallah

keşke alsaydın canım zararlı bişey değil ki aksine hamileysen bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyo çünkü rahim duvarını kalınlaştırıyo
Ama o ilacı kullanınca adet olunuyormuş
Doktor öyle dedi
Tekrar randevu alıcam
Kanda negatif çıkıyo ama vajinal ultrasondan baktırıcam kesin vardır gebelik

Ama o ilacı kullanınca adet olunuyormuş
Doktor öyle dedi
Tekrar randevu alıcam
Kanda negatif çıkıyo ama vajinal ultrasondan baktırıcam kesin vardır gebelik
Canı bebek varsa adet olmazsın ilacı kullansan da dediğim gibi bebeğin tutunmasına yardımcı bile olur.. Tabi sen yine de bi git.. İnşallah vardır.. Hayırlısı olsun hakkında..

Bugn yine gittim doktor rahim duvarinda baya kalinlasma var dedi kan tahlili yapti cikmadi 0.1 cikti adet sokturucu verdi kullansammi

Kizlar banada yardim edin ayin 9nda adet gunumdu 4gun gecikmem var adet gunumden birgun once kan testi yaotrdim negatif cikti ama adet belirtilerimde hic yoknoluo anlamadim normalde hic 1gun bile kaymazdi gunu

Bana da yardım
Kızlar benim sat ilk günü 11-12 Eylüldü. Geçmişe dönük periyotlarım 30-32-34-29 gün arayla.
17 Eylül geri çekmeyle ilişki yaşandı. Bida olmadı. Beklenen tarih 13-14 Ekim diyor.
3-4 gün önce İdrarda negatif çıktı.
Takvime göre 33-34. Günü kanda baktırdım
<1.20 çıktı. Sizce bida baktırayım mı kanda. Birşey var mıdır

Kızlar merhaba ben en son 28 ekimde adet oldum o gün bugundur adet olmuyorum normal şartlarda en gec kasımın sonunda adet olmam gerekiyordu. Şuan 22 günlük gecikmem var gecen hafta gebelik tesri yaptım negatif cıktı. Sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…