Yok olmadım canımCanım senin durumun ne oldu regl oldun mu?
Yarın bence test yap ilk idrarla3 gn benim normalde cok duzenli edetim diyemem ama 4 senedir istefigim icn genelde ovulasyon kiti kullaniyorm ve pozitifi gordgm gunden 14 gun sayiyordm hic sasmaz bekledim gun gelirdi adetim zaten agrilardan anlardm hasta olucami bu sefer hic bi belirti yok
Yumurtlama gününde kanama olmaması gerekIcmde bi ses hamilesin diyor yumrtlama gunumde kanamada oldu kesin yumurta catladi eminim bu yuzden cok umutlanmistim
söktürücü kullanmıştınya o yüzden sordumYok olmadım canım
Yok vermişti almadım ama söktürücüyüsöktürücü kullanmıştınya o yüzden sordum
keşke alsaydın canım zararlı bişey değil ki aksine hamileysen bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyo çünkü rahim duvarını kalınlaştırıyoYok vermişti almadım ama söktürücüyü
Canım inşallah geç döllenmedir ama bikaç gün daha regln gelmezse direk kan ver.. hayırlısı olsun inşallahTm kanama denemez ama az bisey oda kusura bakmayan sey yani peceteye geldi az bisey zaten bayadir ovu testi kullanmistm bir turlu pozitif olmamisti bende birakmistm testlet bozuk diye kani gorunce test yaptim pozitifti arastirdm boyle olan bi suru bayan var bende anladimki oyumurtlama kanamasiymis
Ama o ilacı kullanınca adet olunuyormuşkeşke alsaydın canım zararlı bişey değil ki aksine hamileysen bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyo çünkü rahim duvarını kalınlaştırıyo
Canı bebek varsa adet olmazsın ilacı kullansan da dediğim gibi bebeğin tutunmasına yardımcı bile olur.. Tabi sen yine de bi git.. İnşallah vardır.. Hayırlısı olsun hakkında..Ama o ilacı kullanınca adet olunuyormuş
Doktor öyle dedi
Tekrar randevu alıcam
Kanda negatif çıkıyo ama vajinal ultrasondan baktırıcam kesin vardır gebelik
Öyle yapıcam inşallahCanı bebek varsa adet olmazsın ilacı kullansan da dediğim gibi bebeğin tutunmasına yardımcı bile olur.. Tabi sen yine de bi git.. İnşallah vardır.. Hayırlısı olsun hakkında..
Adet oldunuz muÖyle yapıcam inşallah
Naptin aset oldunmuÖyle yapıcam inşallah
yumurtlama gününde az miktardada olsa lekelenme olabiliyor, bende yasadim bunu. bazen yumurta catlarken lekelenmeler olabiliyormus. 2 aydir bende yasiyourm bunu.Yumurtlama gününde kanama olmaması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?