Adet gecikmesi

Acaba geç döllenme olabilir mi?

• Evet

OY: 1 33,3%
  • Hayır

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
cok normal oldugunu düsünmüyorum. peki kanda baktirdinmi? veya doktora gitmeyi düsünüyormusun ?
benimde 5 günlük bir gecikmem var, ama bgn karin agrim basladi, sanirim regl olacagim. hepimiz icin hayirlisi insallah

cok normal oldugunu düsünmüyorum. peki kanda baktirdinmi? veya doktora gitmeyi düsünüyormusun ?
benimde 5 günlük bir gecikmem var, ama bgn karin agrim basladi, sanirim regl olacagim. hepimiz icin hayirlisi insallah
Kanda baktırmadım canm malesef idral testinde negatif cıknıca mevsimsel gecikme dedim. Dün ağrım vardı sanki vijinamın tam ortasına iğne saplanıyo 1 saat falan ara ara bole oldu. Gögüslerim acıyor dokununca ama adet olabilirim de bakalm

tekrar yapabilirsin idrar testini. bende adet gecikmesi yasamadan idrar testi yaptim, negatifti. ve ondan sonra tekrar bir test yapmadim. hayirlisi olsun canim, bakalim bekleyip görecegiz.

tekrar yapabilirsin idrar testini. bende adet gecikmesi yasamadan idrar testi yaptim, negatifti. ve ondan sonra tekrar bir test yapmadim. hayirlisi olsun canim, bakalim bekleyip görecegiz.
İdral testini gecen hafta yaptım. Bilemıorm beklıcem bu ayın adetine kadar gene olmazsam doktora giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…