Sonradan kurumadı mı kenarları10 gün geciken adetim var arada gecikmelerim oldu söktürücü kullandım ama bu sefer çocuk istiyoruz bir kaç test yaptım sonuncu testi bugün yaptım ama bozuk çıktı sanırım yarın tekrarlayacağım yine de emin olmak İçin bir bakarmısınız bozuk mu cidden
Sonradan kurumadı mı kenarları
Yok tatlım ya kurumadıSonradan kurumadı mı kenarları
Hayırlısı bakalım ama çok fazlada heyecan yapmamalıyım üç gün önce hiç bişey yoktuYarın sabah ilk idrarla tekrar yapın. İdrarı fazla damlatmış olabilirsiniz ondan böyle oluyor ama muhtemelen hamilesiniz olmasa hiç çıkmaz. Kaç dakikada ikinci çizgi çıktı?
Sabah yapıp bize haber veriyorsun10 gün geciken adetim var arada gecikmelerim oldu söktürücü kullandım ama bu sefer çocuk istiyoruz bir kaç test yaptım sonuncu testi bugün yaptım ama bozuk çıktı sanırım yarın tekrarlayacağım yine de emin olmak İçin bir bakarmısınız bozuk mu cidden
Tamam inşallah gerekirse kan veririm ona göre söktürücü almak lazımSabah yapıp bize haber veriyorsun3 damla damla yoksa yine bozulur
Siz bilirsiniz yani var gibi duruyor sadece fazla damlattığınız için dağılmış bence. 3 günde değişebilir her şey hormon sonuçta yükselmeye başladıysa çıkar. Hayırlısı olsunHayırlısı bakalım ama çok fazlada heyecan yapmamalıyım üç gün önce hiç bişey yoktu
Hayirlisi olsun inşallah ama ilaç kullanmanı tavsiye etmem adet söktürücü mesajını yap benceTamam inşallah gerekirse kan veririm ona göre söktürücü almak lazım
Evet doğru tabi inşallah teşekkür ederimSiz bilirsiniz yani var gibi duruyor sadece fazla damlattığınız için dağılmış bence. 3 günde değişebilir her şey hormon sonuçta yükselmeye başladıysa çıkar. Hayırlısı olsun
Tabi yok hemen kullanmam kafama göre emin olduktan sonra teşekkür ederimHayirlisi olsun inşallah ama ilaç kullanmanı tavsiye etmem adet söktürücü mesajını yap bence
Tekrar denedin mi?Tabi yok hemen kullanmam kafama göre emin olduktan sonra teşekkür ederim
Az önce kan testi verdim canım kesin olsun dedim sonucunu bekliyorum bakalımTekrar denedin mi?
Çıktı mı?Az önce kan testi verdim canım kesin olsun dedim sonucunu bekliyorum bakalım
Bakıyorum saat başı neden çıkmadıÇıktı mı?
Resimlerin açılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?