Beta mıKodlar sonuç 6.9 nedemek
Evet olmadı iki defa denemdim sonucu yazdım şuanResimlerin açılmıyor.
Evet beta sonucum 6.9Beta mı
Evet olmadı iki defa denemdim sonucu yazdım şuan
İdrar testleri 20 nin üstünde sonuç verir o çift çizgiye 6.9 çok düşük 6900 değil demiEvet olmadı iki defa denemdim sonucu yazdım şuan
Valla bilemeyeceğim eNabızdan bakıyorum fotoğrafı atabilirsem bakıyımİdrar testleri 20 nin üstünde sonuç verir o çift çizgiye 6.9 çok düşük 6900 değil demi
Evet olabilir bakalım hayırlısı olmadı bugün tekaralayacağım ya sağlıklı değil yA da çok çok yeni umarım yenidirVarda sağlıklı gebelik mi bilemedim ya geç döllenme ya da kimyasal olabilir. Bnm kıpkırmızı çıkmıştı ikinci çizgi değerim 4968
Bugün kan vereceğim idrar değil hatta bir doktora gideyim bakalım nasip kısmetTekrar idrar yapsana cnm bakalım ne çıkcak silik mi. Test 3 gün önce ya. Git gide silikleşiyor mu. Ya da bekle 2 gün sonra kan ver farka bakmak lazım
Hayırlısı olsun olacağı varda oluyor her türlü zaten üç tane bebeğimi kaybetmiştim bir tane oğlum var şükürler olsun ikincisine acele yok şuan hayırlısı diyelimhayırlı olsun canım benim 8 ' di güzel ilerledi ama sonra düştü
aynen canım zamanı gelince oluyor zaten en azından normal yolla olabiliyor,benim ki tüp bebek ti gerçekten zor süreçler allah herkesin yardımcısı olsunHayırlısı olsun olacağı varda oluyor her türlü zaten üç tane bebeğimi kaybetmiştim bir tane oğlum var şükürler olsun ikincisine acele yok şuan hayırlısı diyelim
Çok zor gerçekten allahım isteyen herkese versin imtihan etmesin diyelim baştan olmaması daha iyi olur sonradan çok zor oluyoraynen canım zamanı gelince oluyor zaten en azından normal yolla olabiliyor,benim ki tüp bebek ti gerçekten zor süreçler allah herkesin yardımcısı olsun
Evet artış güzel ama daha çok küçük kese 1500 lerde görünürKızlar dün verdiğim kan testi sonucu 26.47 normal artış değil mi iki gün önce 6.9 du
Evet biliyorum bu beşinci hamileliğim ilk defa başıma geliyor geç döllenme haftasını bilemedim bir mi iki mi üç mü bu kadar erken öğrenen bir ben varım sanırımEvet artış güzel ama daha çok küçük kese 1500 lerde görünür
Bende kimyasalı reglime 4 gün kala öğrenmiştim normal gitseydi oda geç döllenmeydi bence önemli olan değerin sağlıklı artması canım bir 2 gün sonra gene var bakalım kaç olacakEvet biliyorum bu beşinci hamileliğim ilk defa başıma geliyor geç döllenme haftasını bilemedim bir mi iki mi üç mü bu kadar erken öğrenen bir ben varım sanırım
Aynen öyle bakmak lazım hayırlısı olur inşallahBende kimyasalı reglime 4 gün kala öğrenmiştim normal gitseydi oda geç döllenmeydi bence önemli olan değerin sağlıklı artması canım bir 2 gün sonra gene var bakalım kaç olacak
Aminn rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAynen öyle bakmak lazım hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?