tesekkur ederim henuz kanda test yapma sansim olmadi evet haziranin 4 doktor randevum var 1 bucuk ay sonraya verdi acele dedigim halde randevu olucem meraktan benim neyim var diye insallah niyetim turkiyede devam etmek zaten bu gorusmeden sonra cunku burdaki doktorlar birseyden anlamiyor kesinlikle esimde kendiyle alakli sorunlar yasadi ve turkiyede tedavi oldu bende bu gidisle ole devam edicem ama ne kadar surer neyim var henuz bilmiyorum bu gorusmeden sonra size tekrar bilgi vericem insallah daha net anlarsiniz ona gore bana ne kadar surcegini bahsedersiniz bende ona gore ayarlarim isimi yoksa burda iyice psikolejim bozulacak bole sacma bekleme sureli yuzunden :kedi::kedi:
merhaba,
2 haftadır adet gecikmesi yaşıyorum, hamilelik söz konusu değil. adet olacakmışım gibi tüm belirtileri yaşadım(şişkinlik, bel ağrısı,karın ağrısı...) her gün biraz biraz ağrım oluyor ama hala adet olamadım. endişeleniyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
selamlar... bende adet gecikmesi sorunu yasiyorum benim adetim normalde cok duzenlidir yani yani ya 23 yada 25 gun sonra olurdum ama bugun 28inci gun ve gebelik testi yaptim negative cikti zaten esim korugundu icin olmama ihtimal yok.. baska ne sebebler adeti geciktirirki?
merhabalar
21 mayısta hormon tahlili yaptırdım adet düzensizliği için gitmiştim doktora.vajinadan muayene etti kist falan bişey söylemedi.3 mayısta adet olmuştum.bebek düşünüyoruz.bu sonuçlar normalmi?.tşk
FSH 4,12
Prolaktin 23,65
Estradiol 48
Total testesteron 1,66
selam bu sonuçlarınız normal ancak biliyorsunuz daha bir sürü bulgunun bir arada olması gerekir herşey normal demek için.
Serbest testosteron 4,8 bu sonucumda sonradan belli oldu.dr erkeklik hormonu fazla olduğunu söyledi doğum kontrol hapı ve adet söktürücü verdi doğum kontrol hapına 6 ay devam edecekmişim.bunun başka bi tedavi yolu yokmu acaba
acaba adetliyken kan pıhtısı geliyo hemde minik değil kocaman kocaman ceviz kadar hatta büyükte geliyo sanki içimden bişi çıkıyor gibi hissdiyorum birde ciğer gibi aynı neden geliyor acaba 1 ay öncede tam 32 gün süren adetim olmuştu sonrada 1 ay geçti ve böyle bir adet oldum acaba nedendir dr hanm
tamam sizden haber bekleyeceğim. sevgiler.
merhaba bugun doktora gittim ve 5 hafta 5 gunluk hamile oldugumu ogrendim ve inanamadim benim hicbir hastaligim yokmus acildeki doktor suphe etmisolabilir diye yani bosu bosuna mahvetmisim kendimi kisacasi o doktorun yuzunden o kadar ciddidiki sorum su bebegim henuz nokta gibi yani kese farketmedim ben normalmi sizce
merhaba...
En son 24 nisanda adet gördüm.12 gün gecikti,dün idrar testi yapıldı fakat gebelik yok...
Yoğun stres yaşadığım bir dönem.
Sebebi bu olabilir mi?
merhaba size bazi sorularim olucak vakit ayirip cvp verirseniz cok mutlu olucam cunku burda doktorlarin tatilini bayraminin bitmesini bekliyorum icim icimi yiyerek siddetli adet agrisi adet geckmesi ve kabizlik sikayet yasamaya basladim evlilikten 5 ay sonra isvicrede yasiyorum acilden gittim doktora burda doktor ultrason ile bakti kist yok dedi fakat bana endometrose hastaligindan suphelendi fakat 2 ay sonraya randevu verdi cocuk sahibi olmak istiyorum ama kalamioyorum burda okudum hayit otunu onun kapsulunu aldim kulllanmaya basladim fakat bundan baska suan elimden gelen baska birsey yok bana yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkur ederim simdiden benneyaptımkibenneyaptımki
idrarda gebelik testleri illa adetten sonra mı iyi souçlar verir?Dha öncesinde bir sonuç verme ihtimali var mıdır?
merhaba doktor hanım,benim adet günümde 21 gün gecikti aslında düzenlidir ilk defa bu ay böyle oldu kan testi de yaptırdım gebelik negatif çıktı sonrasında vajinal ultrason çektirdim ve dr doppler çekilmemmi istdi bunun sebebi ne olabilir çünkü bana birşey sölemediler açıkçası korkuyorum biraz..nasıl bakılıyor dopplerden cevaplarsanız çok sevinirim.
Arkadaslar aranıza yeni katıldım ve kafama cok takılan bir soru var . Ben gecikiyorum ama herhangi bir sorun yok doktora gittik bütün tahliller ultrasonda her sey temiz cıktı . Ben kafamda bu ayda kesin gecikecegim diyorum sürekli . Acaba böyle demem bu süphe ve korku geciktirebilir mi . Lütfen bir sey söyleyin cevaplarınızı bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?