adet gecikmesi

tamam sizden haber bekleyeceğim. sevgiler.

selam adet gecikmesi gebelik kaynaklı değil ise ki kan testiyle bunu doğrulamak gerekir, muayene olmanızda fayda var. bir önceki adetinizden kaynaklı kist olabilir, rahim duvarı yeterli kalınlaşmamış olabilir vs. her durumda verilecek tedavi değişkendir. bu nedenle doktorunuza başvurmalısınız.

selam bir hafta kadar bekleyin gebelik testiniz de madem negatif hala olmaz iseniz doktorunuz abşvurursunuz nedeni muayene ve testler sonucunda anlaşılabilir ve tadaviniz planlanır. sevgiler.

selam bu sonuçlarınız normal ancak biliyorsunuz daha bir sürü bulgunun bir arada olması gerekir herşey normal demek için.

selam bu sonuçlarınız normal ancak biliyorsunuz daha bir sürü bulgunun bir arada olması gerekir herşey normal demek için.

Serbest testosteron 4,8 bu sonucumda sonradan belli oldu.dr erkeklik hormonu fazla olduğunu söyledi doğum kontrol hapı ve adet söktürücü verdi doğum kontrol hapına 6 ay devam edecekmişim.bunun başka bi tedavi yolu yokmu acaba

sadece erkeklik hormonunu düşüren ilaçlarda kullanılabilir ama karaciğer için yorucu ilaçlardır siz tedavinize bir başlayın bakalım fayda görebilecekmisin en az 3 ay deneyin ama. sevgiler tekrardan

acaba adetliyken kan pıhtısı geliyo hemde minik değil kocaman kocaman ceviz kadar hatta büyükte geliyo sanki içimden bişi çıkıyor gibi hissdiyorum birde ciğer gibi aynı neden geliyor acaba 1 ay öncede tam 32 gün süren adetim olmuştu sonrada 1 ay geçti ve böyle bir adet oldum acaba nedendir dr hanm

selam böyle yoğun kanamalar süreklilik gösteriyorsa muayene olmanızı öneriririm. hormonal ya da anatomik;miyom, polip gibi sorunlar olabilir. muayene sonucunuza göre tedavi planlanması gerekecektir. geçmiş olsun.

tamam sizden haber bekleyeceğim. sevgiler.

merhaba bugun doktora gittim ve 5 hafta 5 gunluk hamile oldugumu ogrendim ve inanamadim benim hicbir hastaligim yokmus acildeki doktor suphe etmisolabilir diye yani bosu bosuna mahvetmisim kendimi kisacasi o doktorun yuzunden o kadar ciddidiki sorum su bebegim henuz nokta gibi yani kese farketmedim ben normalmi sizce

selam tebrik ederim. evet hafta itibari ile bebek henüz görünmeyebilir. bir sonraki kontrolünüğzü vajinal ultrasonla yaptırırsanız kalp atımı da duyulacaktır. herşey gönlünüzce olsun

Merhaba...
en son 24 nisanda adet gördüm.12 gün gecikti,dün idrar testi yapıldı fakat gebelik yok...
yoğun stres yaşadığım bir dönem.
sebebi bu olabilir mi?

merhaba...
En son 24 nisanda adet gördüm.12 gün gecikti,dün idrar testi yapıldı fakat gebelik yok...
Yoğun stres yaşadığım bir dönem.
Sebebi bu olabilir mi?

selam tabii bir çok nedeni olabilir. Kanda gebelik testi en güvenilir olanıdır bir de neden böyle olduğunu anlayabilmek için muaye olmanızı öneriririm.

merhabalar dr hanım dün dr a gittim ve adet gecikmesi olduğunu anlattım ve hormon testi istedi ama sadece LH ın yüksek olduğunu söyledi ve ESTROFEM 28 TABLET VE PRıMOLUT -N 5 MG yazdı bu ilaçları 5 gün kullanmamı söyledi . benim sorum test sonucu yazsam yardımcı olurmusunuz ? ve bu ilaçlar adet olmama yardımcı olur mu herhangi başka muayene yapmadı lütfen yardımcı olun değerlerim
TSH :1.31
FREE T3 :3.20
FREE T4 :0.60
LH : 29.18
FSH :5.08
ESTRADıOL :30
PROLAKTıN :18.69
TOTAL B-HCG :0.48

öncelikle endometriozisten şüphelenildi ise ağrılarınızın giderilmesi için doğum kontrol hapları önerilecektir bu da gebe kalma isteğinin ertelenmesine neden olacaktır. dilerseniz bu ileri tarih randevunuza dek adet dönemlerinden hemen önce mefanemik asit içeriğindeki ağrı kesicilerden kullanabilirsiniz. oradaki jenerik adı değişik olabileceğinden etken madde yazmak durumunda kaldım. çocuk isteminizi doktorunuzla mutlaka paylaşın tüp bebek hastalarımdan her 5inden biri hayatının bir döneminde ya da halen endometriozis hastası. çok zaman kaybetmeyin yani.

idrarda gebelik testleri illa adetten sonra mı iyi souçlar verir?Dha öncesinde bir sonuç verme ihtimali var mıdır?

merhaba doktor hanım,benim adet günümde 21 gün gecikti aslında düzenlidir ilk defa bu ay böyle oldu kan testi de yaptırdım gebelik negatif çıktı sonrasında vajinal ultrason çektirdim ve dr doppler çekilmemmi istdi bunun sebebi ne olabilir çünkü bana birşey sölemediler açıkçası korkuyorum biraz..nasıl bakılıyor dopplerden cevaplarsanız çok sevinirim.

selam kanda gebelik testiniz negatif ise korkacak bir durum yok doppler de aynı ultrason cihazıdır sadece kanlanma yapısını göstermek için içinde farklı programlar vardır. mutlaka bir şey düşünerek istemiştir doktorunuz sonucuyla hekiminizle iletişime geçersiniz. sevgiler.

Arkadaslar aranıza yeni katıldım ve kafama cok takılan bir soru var . Ben gecikiyorum ama herhangi bir sorun yok doktora gittik bütün tahliller ultrasonda her sey temiz cıktı . Ben kafamda bu ayda kesin gecikecegim diyorum sürekli . Acaba böyle demem bu süphe ve korku geciktirebilir mi . Lütfen bir sey söyleyin cevaplarınızı bekliyorum .

selam endişeler adet düzensiliğine yol açmaz. doktorunuz testlerinizi yapmış ve normal demiş. belki size adet düzenlemek amacı ile kısa süreli doğum kontrol haı başlanabilir. böylece kafanız da rahatlamış olur adetleriniz de düzen girer. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…