Adet gecikmesi !

renklipapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
28
1
0
Adıyaman
Hanımlar ben 2 ay önce nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım onun üstünde boxerı vardı bende bir şey yoktu. Sorun şu ki ben onun zevk suyunu geldiğinden şüphe edip 13 14 saat sonra Norlevo aldım. İlk ay adet oldum tam zamanında geldi ama bu ay dün adet olmam gerekirken gecikti. Yok yani hiç bir şey normalde 5 6 aydır ağrı kesici atmıyordum bir de bu ay 2 tane falan attım geçen hafta acaba o da etki eder mi ? . Sizce gebelik riski var mıdır bir jinekoloğa falan gideyim mi ?

Al başına stresi yaa , bir de şu ayrıntıyı düşeyim geçen ay değil ondan önceki ay adetim 6 7 gün gecikmişti acaba o gibi midir ki /:

Son düzenleme:

bir sorun olmaz korkma üzerine zaten bir kere adet olmuşsudur
netice aldığın horman ilacı
günün tarihlerin değişir gecikir

daha dikkatli ol
gebe gelin geliklikte kötü durur

Gebelik riski falan yok , sıfır. Korkamyın da boxerla dahi bişeyler yaşayınca, üstelik sadece sürtünme olduğu halde bu kadar korkup telaş yapıyorsanız bişeyleri erteleyin. Yada korkmayın.

bu işaretlediğim yerler nasıl yani dedirtti bana
hem sürtünme yoluya olmadı diyorsun hem boxeri var
boxseri çıkarmadan nasıl oldu ki

Sıkıntı yapmana gerek yok bir hamilelik olması ihtimali %0, ancak bu şekilde devam edecekseniz ve de istenmeyen bir hamilelik yaşamak istemiyorsanız gerekli korunma yöntemleri hakkında bilgi alıp uygulayın. Bu kadar stresi çekmeye değmez.

Bir erkek yüzünden bu stresi yaşamak zorundaydım sanki yemişim nişanını sözünü.

Bir erkek yüzünden değil, bu konuları yeterince araştırıp bilgi sahibi olmadığın için yaşıyorsun bu stresi.

Son düzenleme:
Bir erkek yüzünden bu stresi yaşamak zorundaydım sanki yemişim nişanını sözünü.

böyle dediğine göre zorlamayla yaşandı yaşananlar... yoksa kimse kimse yüzünden bişi yapmaz. ancak isterse yapar

korunma yöntemleriyle bilgi araştırmasına girseniz iyi olacak gibi yoksa

ayrıca hamile olmadığınızı düşünüyorum. kolay değil öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…