Adet gecikmesi !

Sürtünme yoluyla hamile kalmak zor hem hamile kalmanız için adetiniz ilişki yaşadığınız ay geçilmesi gerekiyor iki ay adet görmüşsünüz hamile olmanız için iki aydır adet olmamanız lazım bu ay ilişki yaşadıysaniz o başka tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamile değilimdir ya test almıycam böyle olması imkansız gibi zaten acaba 6- 7 ay öncede norlevo atmıştım onun mu yan etkisi off

Arkadaşım beni üç aydır hamile kalmak için ugrasiyorum boxerla sürtünmeyle olur mu ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Madem bu kadar gerilece
Kod:
ksiniz evlenmeden ilişki yaşamayacaksiniz bu kadar basit...
Gelin ata binmiş ya nasip demis...

Son düzenleme:
Madem bu kadar gerileceksiniz evlenmeden ilişki yasamayacaksniz bu kadar basit ...
Gelin ata binmiş ya nasip demiş...

Son düzenleme:

C yi t yi bilmem ama ikinci çizgi bulanıkta çıksa hamilesindir. Dünde aynısı olmuş zaten büyük bi ihtimal hamilesin ama git bide kan tester yaptır canım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adet gunun gectimi? Hapi iliskiden kac saat sonra aldin? Bikere daha test al ama farkli olsun . Ondada aynisi cikarsa baktirisin

ne hamilesi canım yaa biz 5 aydır direk gönderiyoruz ama olmuyo merak etme öyle canavar yok içinde spermi görünce hemen içine çeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…