- Konu Sahibi renklipapatya
-
Yok yani adetim falan yok gelmedi kaç gün geçti ya 3 gün geçti hem 2 aylık bebek hiç mi hissetirmiycek kendini off off
Hamile değilimdir ya test almıycam böyle olması imkansız gibi zaten acaba 6- 7 ay öncede norlevo atmıştım onun mu yan etkisi off
Arkadaşım beni üç aydır hamile kalmak için ugrasiyorum boxerla sürtünmeyle olur mu ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamile değilimdir ya test almıycam böyle olması imkansız gibi zaten acaba 6- 7 ay öncede norlevo atmıştım onun mu yan etkisi off
Hanımlaar müjdemii isteriim sonunda geldii :))Yardımcı olan destek olan herkeseee herkessee çok teşekkürleer Allah razı olsun
Hanımlaar müjdemii isteriim sonunda geldii :))Yardımcı olan destek olan herkeseee herkessee çok teşekkürleer Allah razı olsun
Evt normal skma canini
meraba .az önce test yaptım ve c yazan kısımda tek çizgi var ama t yazan kısımda bulanık karışık bi kırmızılık oluştu sizce ne bu dünde yaptım aynısı oldu hamilemiyim yoksa testmi bozuk off cıldırcam
meraba .az önce test yaptım ve c yazan kısımda tek çizgi var ama t yazan kısımda bulanık karışık bi kırmızılık oluştu sizce ne bu dünde yaptım aynısı oldu hamilemiyim yoksa testmi bozuk off cıldırcam
Adet gunun gectimi? Hapi iliskiden kac saat sonra aldin? Bikere daha test al ama farkli olsun . Ondada aynisi cikarsa baktirisin
ne hamilesi canım yaa biz 5 aydır direk gönderiyoruz ama olmuyo merak etme öyle canavar yok içinde spermi görünce hemen içine çeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?