Adet gecikmesi !

bu nasıl iş anlamadım... olay 2 ay önce olmuş
bu arada sen iki kez regl olmuşsun

buna rağmen 2 ay önceki olaydan hamile kalmış olabilir miyim diye soruyorsun

şaka mısın kızım yaaaa....

bu arada yorumlar süperdi

Boxer ve sürtünerek mümkün değil.

benim adetim genelde bir kac gün gecikiyor.
Ayrica anladigim kadariyla birlesme olmamis? O zaman takmayin, önceki aylardada gecikme yasadiysaniz normaldir.

1 kere oldum ve hala regl gelmedi /

ah bu gençler....

anlattığınız şekilde hamilelik oluşması çok çok zordur... hamileyken regl olunabilen durumlar vardır ancak bu çok az görülen bir durumdur...

hamile olsaydınız şu ana kadar mutlaka bariz belirtiler yaşardınız....

çok kafaya takıyorsanız bir idrar tahlili ile herşey açıklığa kavuşur... poliklinikler bile yapıyordur sanırım...

boşu boşuna stres olmayın ve bundan sonra daha dikkatli olun....

hamilelik olsaydı, inanın herkes sizi suçlardı.... erkekdir nefsine yenilir, siz niye dikkat etmediniz derlerdi....

benden söylemesi...

nişanlınızın gönlü olacak diye kendinizi riske etmeyin.... ne kadar dirayetli davranırsanız o kadar zor kadın, namuslu kadın olursunuz...

ülkemizin gerçekleri bunlar...

Nasıl haklısın anlatamam stresini ben çekiyorum yani ağlayacak kıvama geldim bazı şeyleri ertelemem gerektiği konusunda düşünmeye başladım bile artık

Hamilelik testi yaparım yapmasına da almasına utanırım ya uff

valla sen yapmazsan daha iyi olur... şimdi birde yeni konu falan açarsın "şu renk çıktı naapmalıyım " diye...

canım inan sana yardımcı olmak istiyorum, kızma bana...

doğruca uzak bir semtemi gidersin naaparsın bilemiyorum... bir polikliniğe gir gebelik testi yaptırcam de o kadar...

bir idrar tahlili ile hallolur herşey... gerçi hamilelik olduğunu da sanmıyorum ama için rahatlasın diye...

fiyat olarak çok fazla birşey tutmaz sanırım...

devlet hastanesine gitme...

Hamilelik testi yaparım yapmasına da almasına utanırım ya uff

Herşey anlattığın gibi olduysa (iç çamaşırı, sürtünme, norvelo vs...) kesinlikle hamile değilsin. Ha illa test yapıcam diyorsan herhangi bir eczaneye git al kimsenin umrunda bile olmaz kime aldığın niye aldığın ne yapacağım. Yok ben alamam diyorsan nişanlın alsın.

Hangi kız ister evlenemden cinsellik yaşamak ?

Ben :-D
Yani imza gerekmiyor herhalde sevişmek için
Neyse konuya dönersek hiçbir şey olmamıştir birleşme yok norlevo içilmiş boxer var ilk ay adet görülmüş falan imkansız yani ama oldum olası şu sürtünme işini anlayamadım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bu kizcagiz hala korkuyormu :) hamile olman imkansiz canim benim git baska bir semtten gebelik testi al 3tl. Sikilcakbirsey yokki bunda.kendini bukadar sikmasan zaten adet olcan ya bir musade et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…