- 29 Mart 2017
- 8
- 4
- 16
- Konu Sahibi Whiteangel1303
-
Tabiki vardır canım bi daha yapsana şimdiye kadar beklemen hata :)Iyi günler arkadaşlar.
Bana yardımcı olurmusunuz
Dün adet olmam gerekiyordu çok düzenli adet gören birisiyim. 28 gun.
Gunumden önce kahverengi kanamam olurdu bu ay olmadi ve ağrım çok şiddetli olurdu şuan hiç bisey yok sari beyaz akinti var sadece kokusuz
6 gun kala erken gebelik testi yaptim çıkmadi. Yanılma payı varmidir
Inşallah canim:)Tabiki vardır canım bi daha yapsana şimdiye kadar beklemen hata :)
Canim testini bir kac gun sonra tekrarla :) bakalimmm insallah bebisin vardir :)))Merhaba bende adete 1 kala erken gebelik testi yaptım ama negatifti. Yoğun beyaz kokusuz akıntım var son 1 haftadır. 28 günde bir olurum adet için hiç belirti yok. 1 gün geçti henüz ama insan yine de ümitleniyo acaba testte bi hata olabilir mi diye
Aynen canim başka belirtin oldumu inşalalh güzel haberler alirsin:)Merhaba bende adete 1 kala erken gebelik testi yaptım ama negatifti. Yoğun beyaz kokusuz akıntım var son 1 haftadır. 28 günde bir olurum adet için hiç belirti yok. 1 gün geçti henüz ama insan yine de ümitleniyo acaba testte bi hata olabilir mi diye
canım çok başım dönüyo, akıntı, bel ağrısı, yorgunluk ve 1 hafta kadar önce akşamları çok üşüyodum hatta titriyodum. İlk gebeliğimde de üşüme olmuştu o yüzden baya umutlandım. Tabi tek çizgiyi görünce adeti beklemeye başladım. Senden daha umutluyum 6 günde çok şey değişir :) inşallah güzel haberi verirsin.Aynen canim başka belirtin oldumu inşalalh güzel haberler alirsin:)
İnşallah keşke öyle olsa canım yaa. muhtemelen 1-2 güne adet olurum ama olmazsam ve test hatalıysa havalara uçarımCanim testini bir kac gun sonra tekrarla :) bakalimmm insallah bebisin vardir :)))
Bi çok yazıda adetten önce çıkmayabilir yaziyo canim bi umut bekliyoruz inşallah olur :) benimde yumurtlamadan sonra kaşık ağrım ve bel ağrım oldu canim ara ara devam ediyo du yorgunluk var uyanmakta zorluk çekiyorum normalde hic olmazdı göğüslerim adetim de hic şişmezdi ama şimdi biraz acı var dokununca :)canım çok başım dönüyo, akıntı, bel ağrısı, yorgunluk ve 1 hafta kadar önce akşamları çok üşüyodum hatta titriyodum. İlk gebeliğimde de üşüme olmuştu o yüzden baya umutlandım. Tabi tek çizgiyi görünce adeti beklemeye başladım. Senden daha umutluyum 6 günde çok şey değişir :) inşallah güzel haberi verirsin.
İnşallah keşke öyle olsa canım yaa. muhtemelen 1-2 güne adet olurum ama olmazsam ve test hatalıysa havalara uçarım
Benim ilk zamanlarda sırtım belim kopardı ağrısından duramaz dım 2. Aya yaklaşınca hafiflemiştiSırt ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi
ben adet oldum ama senin sonucunu merak ettim inşallah pozitiftir :)Merhaba bugün idrar testi yaptim silik çıktı ikinci test şimdi kan verdim 3 saate sonucu çıkacak. Benim kaşık ağrım çok oluyo iki gündür özellikle bu sıkıntı varmıdır böyle olup hamile olan varmi
Tkrar yap cnim. Bnmde sari beyaz akntim adete 4gun kala cikmistiIyi günler arkadaşlar.
Bana yardımcı olurmusunuz
Dün adet olmam gerekiyordu çok düzenli adet gören birisiyim. 28 gun.
Gunumden önce kahverengi kanamam olurdu bu ay olmadi ve ağrım çok şiddetli olurdu şuan hiç bisey yok sari beyaz akinti var sadece kokusuz
6 gun kala erken gebelik testi yaptim çıkmadi. Yanılma payı varmidir
Canım idrarda silik çıktı bugün ikinci çizgi sonra kan testi yaptırdım 30.71 çıktı gebelik var dedi yarin kontrole gideceğim ☺ben adet oldum ama senin sonucunu merak ettim inşallah pozitiftir :)
çok sevindim canım inşallah sağ salim kucağına alırsın. Darısı başıma artık :)Canım idrarda silik çıktı bugün ikinci çizgi sonra kan testi yaptırdım 30.71 çıktı gebelik var dedi yarin kontrole gideceğim ☺
Selam canim.Bnimde adetim 3 gun olucak gecikti.Bnde 28 gunde bir adet oluyorum.Bel ve kasik agrim var.Bide ara sira agzim sulaniyor.Gebelik testi icin erkn mi yoksa yapmalimiyimCanım idrarda silik çıktı bugün ikinci çizgi sonra kan testi yaptırdım 30.71 çıktı gebelik var dedi yarin kontrole gideceğim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?