Adet gecikmesii

bogurtlenkizi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
181
42
13
27
Kızlarımm günaydın 🌞 adet tarihim 9 Mayıs yani dündü bende son test için bugünü bekledim bu sabah yaptım testlerimi. Sağlık ocağına gidemiyorum bulunduğum yerdeki sağlık ocağında yer yok o yüzden pazartesi kadın doğum randevum var orda her şeyi ogrenicem inşallah 🙏

Eklentiler

• IMG20250510081616.webp
    IMG20250510081616.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlarımm günaydın 🌞 adet tarihim 9 Mayıs yani dündü bende son test için bugünü bekledim bu sabah yaptım testlerimi. Sağlık ocağına gidemiyorum bulunduğum yerdeki sağlık ocağında yer yok o yüzden pazartesi kadın doğum randevum var orda her şeyi ogrenicem inşallah 🙏
Hayırlı olsun gözünüz aydın 🤩

Hayırlı olsun 😍

Hayırlı olsun canım darısı başımıza 🤩 bir şey kullanmış mıydın bu ayy
Amin balım inşallah. 4 aydır deniyoduk yani bu 4.ay 3 ay boyunca hep kafaya taktım üzüldüm ağladım son 1 aydır spora diyete yogunlastim aklıma bile getirmedim Rabbimin vardır bı bildiği dedim hep nasip böyleymiş 😍

Back
X