kızlar regl olmam gereken zamanın ustunden 2 hafta gecmesine ragmen hala regl olmadım. olcagıma dair ne bi agrı var ne bisey normalde hep duzenli gelir belim ve kasıklarım agrır ama 2 hafta gecmesine ragmen hic agrım yok. bu normalmi? hesaplamalarıma gore gecen gecen sene gine bu zamanlar gecikmisti 2 3 hafta ve ben cok takıyorum bunun da etkisi varmıdır gecikmesinde??
bu aralar hava değişiminden gecikmesi gayet normal.bende de öyle oldu çünkü:)
evlimisin. adet gecikmesi için hap veriyor kadın hast uzmanı git bence. bana da olmuştu. gittin kullandım düzeldi. 5 gün kullanılan bir ilaç vermişti. hemen oldum
şu anda da keşke gecikse diyorum ama günü gününe oluyor. çocuk istiyoruz hamile kalamadım
canım insallah bir an once bir evladın olur :) hayır evli degilim canımda bi hastalık falan olmasından korkuyorum.receteyle mi alınıyor peki ilac?
kızlar regl olmam gereken zamanın ustunden 2 hafta gecmesine ragmen hala regl olmadım. olcagıma dair ne bi agrı var ne bisey normalde hep duzenli gelir belim ve kasıklarım agrır ama 2 hafta gecmesine ragmen hic agrım yok. bu normalmi? hesaplamalarıma gore gecen gecen sene gine bu zamanlar gecikmisti 2 3 hafta ve ben cok takıyorum bunun da etkisi varmıdır gecikmesinde??
mevsimseldir . birkereye mahsussa çok kafana takma
malesef ben cok taktım bu durumu surekli aklımda ve herkes cok taktıgın içinde gecikiyordur stresten diyor. bunun etkisi gercekten varmıdır merak ettim :)
sitres denilen negatif hissiyat
insanın genel sağlığını bile çok etkiler
elbette etkisi de vardır
Ben 1 yıl önce başladım canım ama yazın hiç içmedim sonra ara ara içtim derken adetim gecikince 2 ay önce tekrar başladım ilk içtiğim zaman sabah içmiştim akşam regl olmuştum sonra düzenli içmeye başlayınca etkisini gördüm. Ama sende niye öyle oldu bilemiyorum..Canss. Ne zamandır kullaniyorsun hayt otunu.bende yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ama hiç bir belirti yok. Benimde adetim hep düzenli olurdu ama üç aydır olmuyorum
Ben 1 yıl önce başladım canım ama yazın hiç içmedim sonra ara ara içtim derken adetim gecikince 2 ay önce tekrar başladım ilk içtiğim zaman sabah içmiştim akşam regl olmuştum sonra düzenli içmeye başlayınca etkisini gördüm. Ama sende niye öyle oldu bilemiyorum..
Jinekolağa git bence canım. Allah korusun kist olmasın da. Ben gitmiştim benimki hormonal çıkmıştı. Çaresini buldum çok şükür :) sen de inşallah etkisini görürsün canım..sagol canım inşallah bende en yakın zamanda etkisini görürüm. artık son çare jinekolaga gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?