Bu kadar stres yapmayın yahu. Geçen sene hava değişiminden dolayı bir hafta geç regl oldum ama hiç bu kadar stres yapmadım. Nabız yokladım çevremde hep olmuş az çok. Bakalım bu sene olacak mı?
İnsan vücudu denen şey mükemmel bir makina olacak o kadarı da :)
kızlar regl olmam gereken zamanın ustunden 2 hafta gecmesine ragmen hala regl olmadım. olcagıma dair ne bi agrı var ne bisey normalde hep duzenli gelir belim ve kasıklarım agrır ama 2 hafta gecmesine ragmen hic agrım yok. bu normalmi? hesaplamalarıma gore gecen gecen sene gine bu zamanlar gecikmisti 2 3 hafta ve ben cok takıyorum bunun da etkisi varmıdır gecikmesinde??
Canım kadın doğumcuya gideceksin kan testi ister senden bir de ultrason polikistik over sendromunda da olabiliyo tabi beraberinde tüylenme,kilo artışı ve sivilcelenme de varsa.
Bu ay benimki de 1 hafta gecikti.
Mevsim değişikliği, stres anında etkiliyor. Ben neden hala olmadım diye endişelenmeyi bıraktığım gün regl oldum.
Onu düşünmemeye çalışın
Bu ay benimki de 1 hafta gecikti.
Mevsim değişikliği, stres anında etkiliyor. Ben neden hala olmadım diye endişelenmeyi bıraktığım gün regl oldum.
Onu düşünmemeye çalışın
Jinekolağa git bence canım. Allah korusun kist olmasın da. Ben gitmiştim benimki hormonal çıkmıştı. Çaresini buldum çok şükür :) sen de inşallah etkisini görürsün canım..