Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenmeyle mi alakalı yaniYumurtlama gününüze bağlı o
Bende adetin birinci gününde 21 ile öğrendim şuan adet geçikmesinin 7. Günü ve betam 179 çıktı değerim halen çok düşük o yüzden endişeleniyorumYani eğer adete yakin yumurtladiysan gecikmenin 10. Günden sonra öğrenebilirsin eltim tam 21Gun gecikmeyle öğrendi adete yakın yumurtladi gecikmenin 10. Gunu kan verdi yok negatifti tarlusal falan kullandi ama hamileymiş meğer ondan olmuyormuş 21. Gun test yapıyor öyle öğreniyor beta 5 binlerdeydi ilk öğrendiğinde
Yaa bnde gecikmenin 5. Günü kan verdim 0.2 çıktı. Adete yakın ve adet olmam gereken tarihlerde ovulasyon testim hep pik çıktı. Bugün 9. Gün hala gelen giden yok ara sıra gecikmem olurdu ama 1 gün maksimum 2 gün oda yılda 1-2 kez ilk defa bu kadar gecikti. Eltinizin belirtisi var mıydıYani eğer adete yakin yumurtladiysan gecikmenin 10. Günden sonra öğrenebilirsin eltim tam 21Gun gecikmeyle öğrendi adete yakın yumurtladi gecikmenin 10. Gunu kan verdi yok negatifti tarlusal falan kullandi ama hamileymiş meğer ondan olmuyormuş 21. Gun test yapıyor öyle öğreniyor beta 5 binlerdeydi ilk öğrendiğinde
Ayy ne güzel Rabbim sevindirmiş. İsteyen hasretini çeken tüm anne adaylarıyla birlikte banada nasip etsin inşallah. Pazartesi randevum var inşallah benim de yüzüm gülerBelirti yok dedi sadece adet gecikmesi vardı onun doktorda demis zaten adete çok yakın bi süreçte yumurtlaman gerçekleşmiş ve gebelik oluşmuş dedi cok şükür 3 senedir bekliyordu Rabbim nasip etti büyük ihtimalle sende öylesin adete yakin yumurtlamissin ve inanıyorum sende gebesin![]()
Ayy ne güzel Rabbim sevindirmiş. İsteyen hasretini çeken tüm anne adaylarıyla birlikte banada nasip etsin inşallah. Pazartesi randevum var inşallah benim de yüzüm güler![]()
Aminn inşallah canım Rabbim kolaylıkla tez zamanda nasip etsinInsallah canımRabbımsanada banada isteyen herkese dek duz versin tez zamanda insallah
Şuanda kaç beta. Benim regl günümde beta 194 çıktı. Düşük mü acaba diyordum. Bugün aile hekimime tekrar kan verdmBende adetin birinci gününde 21 ile öğrendim şuan adet geçikmesinin 7. Günü ve betam 179 çıktı değerim halen çok düşük o yüzden endişeleniyorum
Ben adet günümden itibarenİki günde bir kaç verdim sırayla 45-99-180-370-1137 şeklinde devam etti önemli olan iki günde bir en az %66 artış olması gerekiyor normalde iki kat arması lazım dedi doktor ona göre tahlil verirsinŞuanda kaç beta. Benim regl günümde beta 194 çıktı. Düşük mü acaba diyordum. Bugün aile hekimime tekrar kan verdm
Erdi ben de bugün. Yarın çıkacak bekliyorum. Gebelik testi yaptım daha kırmızı çıktı öncekiler Biraz daha siliktiBen adet günümden itibarenİki günde bir kaç verdim sırayla 45-99-180-370-1137 şeklinde devam etti önemli olan iki günde bir en az %66 artış olması gerekiyor normalde iki kat arması lazım dedi doktor ona göre tahlil verirsin
Artıyordur o zaman canımErdi ben de bugün. Yarın çıkacak bekliyorum. Gebelik testi yaptım daha kırmızı çıktı öncekiler Biraz daha silikti