sehrayin gül kokulu kızım Kayıtlı Üye 7 Eylül 2009 321 5 118 Diğer 23 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sehrayin #1 selamlar arkadaşlar adet geciktirici haplar varya, onlardan acaba emzirirken kullanan varmı, yada kullanıldığını bilen ilaçda yazıyordur da almadan bi sorayım sizlere dedim... tatile giderken illaki denk geliyor işte :))
selamlar arkadaşlar adet geciktirici haplar varya, onlardan acaba emzirirken kullanan varmı, yada kullanıldığını bilen ilaçda yazıyordur da almadan bi sorayım sizlere dedim... tatile giderken illaki denk geliyor işte :))
S s_elale Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 188 1 96 Amasya 27 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sehrayin #2 Hormon içeren hapların hiçbirisi emzirirken kullanılmaz bildiğim kadarıyla.Ama doktorunuza danışın yinede.
Hormon içeren hapların hiçbirisi emzirirken kullanılmaz bildiğim kadarıyla.Ama doktorunuza danışın yinede.
tiara_ Minik Erkek'imm.. Kayıtlı Üye 10 Aralık 2010 519 1 46 İstanbul 27 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sehrayin #3 emzirirken kullanmadım ama hamile olduğumu bilmeden kullanmıştım doktora sorduğumda bişi olmaz merak etme demişti içindede yazıyosa korkma
emzirirken kullanmadım ama hamile olduğumu bilmeden kullanmıştım doktora sorduğumda bişi olmaz merak etme demişti içindede yazıyosa korkma