Adet geciktirici yan etkisi

AngelicaPickles

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
6.205
8.823
448
Aranızda adet geciktirici kullanmayı bıraktıktan sonra ruhsal anlamda yan etkisini gören oldu mu? Ben bıraktığım günün akşamı ciddi bir ağlama krizine girdim çok saçma bir sebepten bir ara ağlamadan nefes alamamaya başladım -ki normalde çok çok nadir ağlarım o zamanda asla böyle olmaz - onun dışında 3 gündür de yataktan çıkamıyorum yemek yeme haricinde, sürekli uyumak istiyorum uyumadığımda da boş boş yatakta oturuyorum, görüşmek istediğim bir kaç arkadaşım vardı 3 gündür sürekli program yapıp sonra erteliyorum onlarla da, - su modda devam edersem bir süre sonra benimle görüşmeyi kabul etmemeye başlayacaklar muhtemelen -, birşeyler okuyayım ya da birşeyler izliyorum, onu bile yapamayacak kadar yorgun hissediyorum kendimi, ilacı kullanıp bıraktığında buna benzer şeyler yaşayanlar var mı, yoksa probleml benden mı kaynaklanıyor onu merak ediyorum.

İlacı bıraktıktan sonra yakın zamanda adet olacağınızdan klasik adet öncesi sendromu olabilir.

hormonları etkilediği için olabilir. doğum kontrol hapı kullanıyordum kistler için, o da beni mahvediyordu.

Bir kez kullandim. Kullandigim gunlerde psikolojim altust olmustu neden bilmem bana yaramadi.

Adet olunca rahatladim, bir daha da asla kullanmadim.

Geçen yıl tatildeyken kullanmak zorunda kaldım karnım berbat şişmişti adet olamadığım için buhranlar geçirdim sıkıntı gerginlik ve sinirlilik hali oldu bende...yani ilacın etkisi mi bilemem ama adet zamanım yaklaştığında duygusallık mutsuzluk halsizlik ve sinirlilik hali oldu bende dolayısıyla adeti geciktirince bu sıkıntılar artıyor

son 3-4 yıldır tatillerime denk geldiği için bende kullandım.Fakat hiçbir yan etkisi falan olmadı.Zaten doktorlar da bir zararı olmadığını söylüyor.Seninkisi tamamen psikolojiktir.

ben sanmıyorum zararı olduğunu
hangi ilacı kullandınız hepsinin dozajı farklı biliyorsunuz

Dr umdan bildigim kadariyla yumurtalari tembelles diriyormus , kisiden kisiye farkli oluo kilo aldirma , depresiv vs .

bi kere kullanmak zorunda kaldım, tatile gidiyoduk, neyse ilacı bıraktım bekliyorum olmasını, aman Allahım o nasıl bi karın ve kasık ağrısıdır kıvrandım resmen bi dahamı tövbe dedim, ama psikolojik bi etkisi olmadı

pr.....t n ilacını 2 defa kullandım ama hiçbir yan etkisini görmedim ne psikolojik ne fizyolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…