Adet geciktirme ile ilgili ltfn yardm:(

umutsuzca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
296
186
103
sey ablalarım ben pazar günü össye giricem geçen gün tvde bi bayan konuşuyodu " bayanların adet dönemleri bile sınavdaki başarılarını olumsuz etkiler çünkü beyin ödem yapıyo o günlerde" dedi.

bnde baktım tam ayın 15i pazar günü sabah geliyo.gittim eczaneye geciktiirici aldım ama eve geldim kağıdını okudum yan etkilerinde ödem yazıyodu ben zaten bi tarafımda ödem olmasın diye geciktirmek istiyorum şimdi napsam bilemedim ilacı kullanayımmı kullanmıyımmı :(

canım bence kullanma uzmanlar bir çok şey söylüyor sen kendine güven ve iyi bir pet kullan ve ilaç alma canım ...

sey ablalarım ben pazar günü össye giricem geçen gün tvde bi bayan konuşuyodu " bayanların adet dönemleri bile sınavdaki başarılarını olumsuz etkiler çünkü beyin ödem yapıyo o günlerde" dedi.

bnde baktım tam ayın 15i pazar günü sabah geliyo.gittim eczaneye geciktiirici aldım ama eve geldim kağıdını okudum yan etkilerinde ödem yazıyodu ben zaten bi tarafımda ödem olmasın diye geciktirmek istiyorum şimdi napsam bilemedim ilacı kullanayımmı kullanmıyımmı :(

sınav tarihinde regl ni ertelersen daha fazla sıkıntı yapar bence..sürekli kullandığın ağrı kesicin varsa al yanına yada bir doktora danış.a.s.

bence de canım kullanma bizim gelin kullanmıştı ama çok fena çarptı onu agrı kesici al hem az olur hem agrın olmaz belkide sınavın stresinden hiç olmaz ne dersin.........

bide sınavında başarılar inşalla istediğin yer olurrrrr hayırlısıylaa başarılarrrr tekrar

teşekkürler hepiniz cvplarınız için :) kullanmamaya karar verdim napim bugün başlıcaktım başlamadım inşallah ecikir iyi dileklerinin ve ilginiz içide tekrar teşekkür ederim :)

reglı donemınız agır gecıyorsa agrı bulantı ve o gun ıcınde mutlaka dınlenmenız gerekıyorsa bence kullanmanız daha akıllıca olur..
hem bır yada ıkı gun bıle ıcsen bır kac gun ılerı atar..

canım bende evlendikten sonra ilk günlerde aldım o ilaçtan inan kullanmaman daha iyi çünkü çok fazla stres yapıyor doğal olan herşey daha normaldir

yok aslında ağrılı fln geçmiyo yani tbi bi ağrı oluyo ama öyle yataklara düşcek kdr deil ben sadece beynin ödem yapıp performansımı etkilemesinden korkuyorm

artık kendime güvencem napim yeteri kdr stresteyim ztn bide ilacınkini çekemicem

Back
X