Aşılama Adet gördüm derkenn HAMİLEYMİŞİMMM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tam bir moral kaynağısın arkadaşım yaaa!:dance:Nasıl sevindim anlatamam senin adına!Bu arada ilk aşılamanda ikiz meleğin mi oldu ben mi yanlış anladım

tam bir moral kaynağısın arkadaşım yaaa!:dance:Nasıl sevindim anlatamam senin adına!Bu arada ilk aşılamanda ikiz meleğin mi oldu ben mi yanlış anladım
ilk aşılamamda iki tane tosunum olcaktı ama 18 haftalıkken erken suyum geldi ve dogum yabtım, ikisine kaybettim :çok üzgünüm::çok üzgünüm: Allah kimseye yaşatmasın çook zor bi sınavdı , o günler gitsin bir daha gelmesin diyorum. Bu sefer inşallah meleğimi alırım kucağıma dualarınızla...

Tebrikler, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sağlıklı doğup sağlıklı büyüsünler.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Tebrikler, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sağlıklı doğup sağlıklı büyüsünler.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Teşekkür ederim canımm, Amin darısı tüm isteyenlere...

hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza aşılamayla ikiz haberlerini alınca çok seviniyorum ama allahım hayırlısını versin..

çok büyük geçmiş olsun canım:gitme günler gitti bileeeamaaa artık kendine dikkat etme zamanı:CüvCüv:doğum haberini bekliyoruz artık:teytey::teytey:

diloş dilerim yavrularını kucağına alırsın benimde ikizlerim var benim aşılamam tutmamıştı tüp bebek oldu hayırlı olsun:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…