Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var tabi ustune gorme diyorlar boyle hamile olan ben cok gordum ALLAH gonlune gore versin![]()
şu an adet görüyorum ama içimde bi his var :44:hamile olabilme olasılığım var mı acaba![]()
Ben adet görürken hamile olduğumu öğrendim ama bu normal adet gibi değildi.4 gün kahverengi kahverengi geldi hani adet yeni başladığında böyle olur da sonre kırmızıya döner ya bekle bekle gelmedi merak ettim test yaptım daha çok erken olmasına rağmen çıktı.İnşallah senin de vardır.
bennnnnnnnnnnnnnnnnn :)
normal ağrılarım oldu 1.gün çok oldum 2gün azaldı 3kahve rengi sonra yok :)
ya adetten sonra hala mide bulantısı baş dönmesi devam etti
bi gün yolda gidiyorum yer ayağımın altından kaydı gibi oldu şuan bile o anı yaşadım
ama test yapıyorum çıkmıyor adet olmadan önce tam korunmadık 4 kere test yaptım yok çıkmadı
neyse çk sevindim havalara uçuyorum adetim 30 gün oldu 31 gün oldu 32 gün oldu gelmedi
ama bu bi aylık süre zarfında kaç kere test yaptım yine çıkmadı
sonra gün geçti 2 gün baktım 2 çizgi silikti 2. sonra koyulaştı
aman Allah ım dedim Ağladım eşimde yanımda ben hamileyim dedim
eşim şaşkın çok istyrdu o annemi aradım anne ben çocuktum daha benim çocum olcak dedim
annem de dediki ben rüyamda görmüştüm ama söylememiştim dedi
bende görüyordum bebek altın sınava gircem o sanıyordum
altın kısmet demektir benim rüyalarım çıkar nedense baş rol hep ben oluyorum ama eşe dosta çıkıyor kendime de çıkıyor
neyse hayırlısı bence aniden gelcek seninkide
bende çok dua ediyorum inşallah doğumdan sonra 8 9 yıl hamile kalmam diye
bennnnnnnnnnnnnnnnnn :)
normal ağrılarım oldu 1.gün çok oldum 2gün azaldı 3kahve rengi sonra yok :)