Adet Görürken de Hamile Olduğunu Öğrenen Var mı ?

cincini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
135
6
46
Ankara
şu an adet görüyorum ama içimde bi his var :44:hamile olabilme olasılığım var mı acaba:31:

var tabi ustune gorme diyorlar boyle hamile olan ben cok gordum ALLAH gonlune gore versin:34:

hani geç döllenme diyorlar ya..adete yakın döllenme oluyo mu ki yani adet görürken de bebek oluyo mu böle bi ihtimal inşallah vardır saol cnm allah herkesin gönlşüne göre versin:emir_bebek::emir_bebek:

şu an adet görüyorum ama içimde bi his var :44:hamile olabilme olasılığım var mı acaba:31:

Ben adet görürken hamile olduğumu öğrendim ama bu normal adet gibi değildi.4 gün kahverengi kahverengi geldi hani adet yeni başladığında böyle olur da sonre kırmızıya döner ya bekle bekle gelmedi merak ettim test yaptım daha çok erken olmasına rağmen çıktı.İnşallah senin de vardır.

Ben adet görürken hamile olduğumu öğrendim ama bu normal adet gibi değildi.4 gün kahverengi kahverengi geldi hani adet yeni başladığında böyle olur da sonre kırmızıya döner ya bekle bekle gelmedi merak ettim test yaptım daha çok erken olmasına rağmen çıktı.İnşallah senin de vardır.

hmm o zaman yoktur :2:ben şapur şupur oluyorum şu an neyse kısmet bu aya inşallah:2::2::2:

bennnnnnnnnnnnnnnnnn :)

normal ağrılarım oldu 1.gün çok oldum 2gün azaldı 3kahve rengi sonra yok :)

Son düzenleme:
ya adetten sonra hala mide bulantısı baş dönmesi devam etti
bi gün yolda gidiyorum yer ayağımın altından kaydı gibi oldu şuan bile o anı yaşadım :1:

ama test yapıyorum çıkmıyor adet olmadan önce tam korunmadık 4 kere test yaptım yok çıkmadı :50:
neyse çk sevindim havalara uçuyorum adetim 30 gün oldu 31 gün oldu 32 gün oldu gelmedi :53:
ama bu bi aylık süre zarfında kaç kere test yaptım yine çıkmadı :50::25:
sonra gün geçti 2 gün baktım 2 çizgi silikti 2. sonra koyulaştı :25:
aman Allah ım dedim Ağladım eşimde yanımda ben hamileyim dedim :5:
eşim şaşkın çok istyrdu o annemi aradım anne ben çocuktum daha benim çocum olcak dedim :43:
annem de dediki ben rüyamda görmüştüm ama söylememiştim dedi :53:
bende görüyordum bebek altın sınava gircem o sanıyordum :27:

ya adetten sonra hala mide bulantısı baş dönmesi devam etti
bi gün yolda gidiyorum yer ayağımın altından kaydı gibi oldu şuan bile o anı yaşadım :1:

ama test yapıyorum çıkmıyor adet olmadan önce tam korunmadık 4 kere test yaptım yok çıkmadı :50:
neyse çk sevindim havalara uçuyorum adetim 30 gün oldu 31 gün oldu 32 gün oldu gelmedi :53:
ama bu bi aylık süre zarfında kaç kere test yaptım yine çıkmadı :50::25:
sonra gün geçti 2 gün baktım 2 çizgi silikti 2. sonra koyulaştı :25:
aman Allah ım dedim Ağladım eşimde yanımda ben hamileyim dedim :5:
eşim şaşkın çok istyrdu o annemi aradım anne ben çocuktum daha benim çocum olcak dedim :43:
annem de dediki ben rüyamda görmüştüm ama söylememiştim dedi :53:
bende görüyordum bebek altın sınava gircem o sanıyordum :27:

ayy çok ilginç :) benim 33.günde adetim başladı normal adetimi görüyorum şu an sanmıyorum hamile olduğumu.rüya deyince altın görmek bebeğe mi işaret ediyo muş öleyse ben çok gördüm bi de sınava girdiğimi görüyorum kazanıyorum sewiniyrum sonra bi bakıorum evliyim saçma sapan rüyalar işte :)):9::9:

altın kısmet demektir benim rüyalarım çıkar nedense baş rol hep ben oluyorum ama eşe dosta çıkıyor kendime de çıkıyor :31:
neyse hayırlısı bence aniden gelcek seninkide
bende çok dua ediyorum inşallah doğumdan sonra 8 9 yıl hamile kalmam diye :24::25:

altın kısmet demektir benim rüyalarım çıkar nedense baş rol hep ben oluyorum ama eşe dosta çıkıyor kendime de çıkıyor :31:
neyse hayırlısı bence aniden gelcek seninkide
bende çok dua ediyorum inşallah doğumdan sonra 8 9 yıl hamile kalmam diye :24::25:

aniden mi içine mi doğdu kızz:16: ayy inşallah

sen kaç yaşındasın neden öle diosun 8 9 yıl die sakın uzatma o kadar
benim kızım var 5 yaşında bu 2.olcak inşallah sende arayı fazla açma:49::54:

bennnnnnnnnnnnnnnnnn :)

normal ağrılarım oldu 1.gün çok oldum 2gün azaldı 3kahve rengi sonra yok :)

canım bende bebek istiyodum ama bugün adet oldum normalde 2 gün sonra olcaktım ilk gün olmasına rağmen çok geliyor acaba olabilir mi adetim bitince mi test yapayım yoksa sen ne zaman yaptın cevabını bekliyorum sağol

Kizlar acil yardımm edinn bir sorum olacaakk eşimle regl zamanima 5 gün kala korunmasız iliskiye girdik 3 gün sonra regl oldum ama az bir kanama ile üstüne görmüş olabilirmiymmm spremler 3 güne kdr yasiyormus. Test yapmak sonuç almak icinn birdahaki adet doneminimi beklemek gerekiyor ltfnn bir bilen cevaplasın aklım çok karışık aydınlatın beni neolur🙏🥺🤨

Back
X