Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnAllahim inşallah isteyen herkese melegini verir
Inşallah olmayiz yaaaAminnbenim de tam olmamakla birlikte 29 Kasım diyebiliriz
![]()
Ayy inşallah kadınlar kulübünden çıkmaz oldum şu forumları okuya okuya kafayı yıyıcem, senin belirtiler ne canım var mı daha doğrusuInşallah olmayiz yaaa
Insallah, ben de senin haberlerini bekliyor olucam...Haberlerini bekliyorum P pammukgelin
Hafif tatlı ağrılar var kasığımda:)Ayy inşallah kadınlar kulübünden çıkmaz oldum şu forumları okuya okuya kafayı yıyıcem, senin belirtiler ne canım var mı daha doğrusu![]()
Yeni mi evlisin 18 yaşındasın galiba sen de benim gibi erken evlenen gelınlerdesınnnHafif tatlı ağrılar var kasığımda:)
9 aylık evliyim evet 18 yaşındaydım :) ♡sen kaç yasindasinYeni mi evlisin 18 yaşındasın galiba sen de benim gibi erken evlenen gelınlerdesınnn![]()
20 yaşındayım ben de :))))9 aylık evliyim evet 18 yaşındaydım :) ♡sen kaç yasindasin
Ne güzel ♡♡ kaç ayy oldu evleneli20 yaşındayım ben de :))))
6. Ay bu ayımızNe güzel ♡♡ kaç ayy oldu evleneli
Daha yeni ♡♡ :)) mutlulugunuz daim olsun inşallah :)) senin belirtilerin varmı6. Ay bu ayımız![]()
Amin canım senin de mutluluğun bir ömür daim olsunDaha yeni ♡♡ :)) mutlulugunuz daim olsun inşallah :)) senin belirtilerin varmı
Aynenn yaa bnde öyle düşünüyorum adet belirtisi kesin diyorum ama adet agrilari hamilelik agrilariyla ayniymis :-/Amin canım senin de mutluluğun bir ömür daim olsunbenim göğüslerim çok şişti belim ve kasıklarıma sancı giriyor tabi adet belirtisi de olabilir ama bir umut işte
![]()
Aynen Rabbim hayırlısını versin inşallah evladın da zamanın da :))Aynenn yaa bnde öyle düşünüyorum adet belirtisi kesin diyorum ama adet agrilari hamilelik agrilariyla ayniymis :-/
Aminn canim ♡♡ bugunu saymazsak son 5 gün:)))Aynen Rabbim hayırlısını versin inşallah evladın da zamanın da :))
Evett *-*Aminn canim ♡♡ bugunu saymazsak son 5 gün:)))
Test yaptın mı hiç kan veya diğerindenEvett *-*
Hayır bekliyorum tarih geçince yapıcam inşallah sen yaptın mı :)Test yaptın mı hiç kan veya diğerinden