Peki artışınız nasıldı?Adet gunumden bir gun once 94.1 cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki artışınız nasıldı?Adet gunumden bir gun once 94.1 cikti
2nin altında falan değil yapma gözünü seveyim. Gayet güzel değerlerin. Şöyle bi rahat bırak kendini bebişinin tadını çıkar hamilelik sevincini yaşaYa ne bileyimönceki testlerde hep 3 katı artmıştı şimdi 2nin altında kalınca korktum
Teşekkür ederim2nin altında falan değil yapma gözünü seveyim. Gayet güzel değerlerin. Şöyle bi rahat bırak kendini bebişinin tadını çıkar hamilelik sevincini yaşa
Peki artışınız nasıldı?
Artisim iyi yani suan 4 aralik 486 ciktiPeki artışınız nasıldı?
Bana gerek yok betaya baktırmaya dediler keseyi falan da görünce öyle ilerlediArtış nasıldı acaba benim gecikmenin ikinci günü 612 çıktı. 2 gün önce 317ydi. 2 katı değil maalesef![]()
Gecikmenin 2.günü 612 çıktı adet günü de 317ydi. Daha önce kimyasal geçirdiğim için takip yapıyorum hemen sevinemedimBana gerek yok betaya baktırmaya dediler keseyi falan da görünce öyle ilerledi
ne kadar gecikti şuan?
Benim kızımda gecikmenin 2. Günü 200 lerde öğrenmiştim ben de çok stresli bir hamilelik geçirdim kızım çok huysuz kolik aşırı ağlayan bir bebek olduGecikmenin 2.günü 612 çıktı adet günü de 317ydi. Daha önce kimyasal geçirdiğim için takip yapıyorum hemen sevinemedim
Yaa tebrik ederim sağlıkla gelsin, artık tecrübelisiniz bu bebiş biraz daha sakin olurBenim kızımda gecikmenin 2. Günü 200 lerde öğrenmiştim ben de çok stresli bir hamilelik geçirdim kızım çok huysuz kolik aşırı ağlayan bir bebek olduyapma etme rahat ol gebeliğin tadını çıkar
ben de şimdi yeniden hamileyim 20 beta ile öğrendim daha sakin olmaya çalışıyorum bu sefer
![]()
Çok iyi anlıyorum sizi benim de 8. Haftada kalbi durmuştu ilk gebeliğim şuan karmakarışığım sadece sağlıklı ilerlemesini istiyorum.Gecikmenin 2.günü 612 çıktı adet günü de 317ydi. Daha önce kimyasal geçirdiğim için takip yapıyorum hemen sevinemedim
çok geçmiş olsunÇok iyi anlıyorum sizi benim de 8. Haftada kalbi durmuştu ilk gebeliğim şuan karmakarışığım sadece sağlıklı ilerlemesini istiyorum.
Güzel yükselmiş bence inşallah sağlıklıca ilerler
Aminçok geçmiş olsuninşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
benim belirtiler de kayboldu baya meme ağrısı hafifledi karın ağrısı akıntı da gitti bakalım…
Amin canım güzel haberlerini bekliyorumAmin
Benim de ara ara belirtiler kayboluyor sonra tekrar geliyor hayırlısı olsun hakkımızda