- 22 Mart 2017
- 245
- 65
- 13
- Konu Sahibi Minik ellerim
Adet günü geçenler,durumlar ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün geçti cnmdurum çok tedirginim ilk hamilelik oldugu oçin adım bile atarken korkuyorum((arada agrılarım oluyor
Acababu durum ne cnm gün gecyo neden negatif ckyo kiBenim gecikmenin 5.günü bugün. 3.gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Arada adet ağrıları oluyor, adet günümden 1 hafta önce belim ağrimaya ve göğüs ucum acımaya başladı . Hayırlısı olsun hakkımızda
Canım yarın dört gündür geçiyor ama ben olabilir siye bekliyorum açıkcasıAdet günü geçenler,durumlar ne
3gün geçti canımKaç gün geçti cnm
evet canlm darısı başına İnşAllahAma sen hamilesin![]()
Amin Bitanem inşaşah tüm isteyenlerle beraberevet canlm darısı başına İnşAllah![]()
Bilmiyorum kiAcababu durum ne cnm gün gecyo neden negatif ckyo ki
Bilmiyorum kibu ay Ovulasyon takibi yapmadım yani hangi gün catladigini bilmiyorum bi umut belki geç döllenmedir diye bekliyorum. Sabah ilk idrarla test yapacağım bakalım hayırlısıyla inşallah güzel haberle dönerim
ocak ayında da gecikmem olmuştu ama 4 cmlik kist vardı sol yumda. Bu ay kontrole gittiğimde yoktu kist mist temiz di. Stresten gecikti desem bu ay geçen aylara nazaran daha rahattım ama hayırlısını bekliyorum. Senin de mi gecikmen var canım
Bende sabah test yaptım negatifEvet canım benimde 4 gün geçti heran beklyrum ilk defa gecktm ama test negatif
Aa olsun canım umutlar nisan ayına inşallah bende adet olsamda önümüzdeki aya baksam bu belirsizlik çok kötüBenm kırmızılar geldi canım ya
Kaç gün geçti canimArkadaslar benimde adetim gectı