Adet günü geçmesi ve rahim kalınlaşması yaşayanlar

tugbis_5200

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
1.161
941
123
33
Merhabalar son adet tarihim 19 şubat.kontrolde kist gördü drum Adetin 3 günü kisti eritmek için doğum kontrol hapına başladım. 5 gün kullandım. Kist eridiği için Dr um bırakmamı söyledi.

Adetim bitti 6gün sonra 3günlük ara kanama yaşadım adetim 7 gün geçince dr a gittim rahim 10 cm kalınlaşmış dedi. Fakat betahcg negatif. Herhalde yakında adet olursun dedi. 9 gün geçti ve adet olmadım. Normalde adetlerim düzenlidir.
Böyle bir şey yaşayan var mı?

Şuan yaşıyorum 3.gün gecikmede gittim rahimde kalınlaşma var dedi beta yaptı 1.15çıktı 10.güne kadar bekleyelim dedi bende acayip rahatsız oldum bu durumdan gecikmede 7.gün doktora tekrar gittim rahim baya kalınlaşmış dedi betaya bakamadık örnek alma saati geçmiş ne geliceğini dair bir belirtim var nede gebeliğe dair. Sadece biraz bel ağrım var yani ben anlamadım böyle git gide kalınlaşa cakmı mı sonucu neolcak bakalım sen ne durumdasın

Şuan yaşıyorum 3.gün gecikmede gittim rahimde kalınlaşma var dedi beta yaptı 1.15çıktı 10.güne kadar bekleyelim dedi bende acayip rahatsız oldum bu durumdan gecikmede 7.gün doktora tekrar gittim rahim baya kalınlaşmış dedi betaya bakamadık örnek alma saati geçmiş ne geliceğini dair bir belirtim var nede gebeliğe dair. Sadece biraz bel ağrım var yani ben anlamadım böyle git gide kalınlaşa cakmı mı sonucu neolcak bakalım sen ne durumdasın
hamile değilmişim. Altı üstü 5 gün doğum kontrol hapı kullandım. O ara kanama yapmış

Back
X