adet günü ilşkiye girdim yardım

kafamçokkarıştı ne güldüm ya akşam akşam gene sarhoş sanırım çıkmış gitmiş.......şutarafagittiklava:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayılınca belkide konu kapanmış olcak:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

gençlige nasıl örnek oluyorlar allah aşkına birde bu kişiler anne baba olacak hay böle ana babaya diyecem ayıp olacak sanırım ............alsanaalsanasmile

ayılınca belkide konu kapanmış olcak:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

sedefcim alemsin valla evt ayılınca iş çoktan bitmiş olacag ıiçin sorun yok heheeeeeeeeeeeeeeeeeeŞeniz

gençlige nasıl örnek oluyorlar allah aşkına birde bu kişiler anne baba olacak hay böle ana babaya diyecem ayıp olacak sanırım ............alsanaalsanasmile

kız boşver şuna değmez ağzını bozma büyük konuşmayalım boşver delilerle uğraşmak zor:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

katılıyorum canım çoluğumuz çocuğumuz var allahım korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ahhhhhh ah işte böyle olunca sinir oluyorum yorum yapıyorum ama bazı arkadaşlar hemen korumaya kalkıyo tabi bu ahlaksızlarda yaptıklarının normal olduğunu sanıyor..

kız boşver şuna değmez ağzını bozma büyük konuşmayalım boşver delilerle uğraşmak zor:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

evtttttttttttttttttttttttttttt boşverelim nasıl olsa ayılacak....................................hihoyyyt

ahhhhhh ah işte böyle olunca sinir oluyorum yorum yapıyorum ama bazı arkadaşlar hemen korumaya kalkıyo tabi bu ahlaksızlarda yaptıklarının normal olduğunu sanıyor..

kız şunu kim korusun beee neresi doğrubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

valla agzıma geleni sölerim o derece böle konularda taviz vermem ama......dengesizlerle ugraşılmaz şuan ahlak büroda degilim heeeeeesırnaşık şey

çıksın çıkanada lafımız var......aygün ben kavak yellerini:umursamaz: izliyom siz yazın

şimdi çıkar birileri görürsün.işte herkesin özel hayatıda bilmem ne..:teytey:

kızlar boşverin ya ne halt yerlerse yesinler sanki burası jinekolok alsın sevgilisini gitsin doktora bide hamilemiyim diye soruyo nerden bilelim gebelik testiyiz sankiklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

du bekle sen, şimdi ahlak bekçileriylen din alimi üyeler koşar senin yardımına, hayatında görmediğin yardımı alırsınkaydirigubbakcemile3

en çok buna güldüm harikasınn alkisalkisalkis:roflol:

çıksın çıkanada lafımız var......aygün ben kavak yellerini:umursamaz: izliyom siz yazın

kız trt müzik de eurovision 2010 doğru var izlerseniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…