dur şimdi ben ona öle bir yardım edecem hayatında görmedigi yardımı yapayım kafa buluyor yaaaaaaa deli manyak sempatiksalakcinni şimdi ben bizim ekibi toplarım güzelim bekledelikafadulden
ar namus kalmamış arkadaşım..dünyanın sonu geliyor herhalde..ALLAH tslah etsin ne diyim...
kafamçokkarıştı ne güldüm ya akşam akşam gene sarhoş sanırım çıkmış gitmiş.......şutarafagittiklava:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayılınca belkide konu kapanmış olcak:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
gençlige nasıl örnek oluyorlar allah aşkına birde bu kişiler anne baba olacak hay böle ana babaya diyecem ayıp olacak sanırım ............alsanaalsanasmile
katılıyorum canım çoluğumuz çocuğumuz var allahım korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sedefcim alemsin valla evt ayılınca iş çoktan bitmiş olacag ıiçin sorun yok heheeeeeeeeeeeeeeeeeeŞeniz
gençlige nasıl örnek oluyorlar allah aşkına birde bu kişiler anne baba olacak hay böle ana babaya diyecem ayıp olacak sanırım ............alsanaalsanasmile
kız boşver şuna değmez ağzını bozma büyük konuşmayalım boşver delilerle uğraşmak zor:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
ahhhhhh ah işte böyle olunca sinir oluyorum yorum yapıyorum ama bazı arkadaşlar hemen korumaya kalkıyo tabi bu ahlaksızlarda yaptıklarının normal olduğunu sanıyor..
kız şunu kim korusun beee neresi doğrubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
valla agzıma geleni sölerim o derece böle konularda taviz vermem ama......dengesizlerle ugraşılmaz şuan ahlak büroda degilim heeeeeesırnaşık şey
şimdi çıkar birileri görürsün.işte herkesin özel hayatıda bilmem ne..:teytey:
du bekle sen, şimdi ahlak bekçileriylen din alimi üyeler koşar senin yardımına, hayatında görmediğin yardımı alırsınkaydirigubbakcemile3
çıksın çıkanada lafımız var......aygün ben kavak yellerini:umursamaz: izliyom siz yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?