çıksın çıkanada lafımız var......aygün ben kavak yellerini:umursamaz: izliyom siz yazın
:roflol:
en çok buna güldüm harikasınn alkisalkisalkis:roflol:
ay bu kız da degil sanırım bayanlar yaa bilmiyorumkismile
police herhalde degıl cnm baksana ilişkıye girmişlerr
merhaba bayanlar . 21 yasındayım adet günü sarhostuk ve erkek arkadasmlar ilşkye girdik ayın 20 siydi erkek arkadasım spermlerini dısarı bosalttı . ama tekrar ilişkiye devam ettik . sizce penisinde sperm olma tehlikesiyle hamile kalma ihtimalim varmı? basım hafif dönüyo aradan psikolojikmi . lütfen yardım edin.
bu ne çirkin bi muhabbet yaaa akannehir
Katılıyorum çok çirkin muhabbetler dönmüş burda..
Yine evlilik öncesi ilişki yaşayanlara ahlaksız damgası yapıştırılmış ee bravo size..
Size ne arkadaşım..İster ilişki yaşar,ister yaşamaz evlendiği kişiyle tadar..
Katılıyorum çok çirkin muhabbetler dönmüş burda..
Yine evlilik öncesi ilişki yaşayanlara ahlaksız damgası yapıştırılmış ee bravo size..
herkes ağzını bozmadan görüş belirtmesi serbesttir ayrıca:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Herkes fİkrİnİ sÖlemekte serbesttİr bİr soru sorulmuŞ tabİkİ herkesİn fİkrİ ayrı farklı olacak bundan dogal baŞka ne olabİlİrkİ..
herkes ağzını bozmadan görüş belirtmesi serbesttir ayrıca:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
size evlilik öncesi cinselliğinin ahlaki boyutu sorulmamış. hamile kalmış olabilir miyim diye sorulmuş. size ne kimin ne yaşadığından ?
ahlaki değerleriniz sizi bağlar kimseyi yargılamakta size düşmez konuya varsa yorumunuz yapın yoksa susun !
aynen ya...
bu ne çirkin bi muhabbet yaaa akannehir
efet ya mübarek herkes rahibe terasa..Katılıyorum çok çirkin muhabbetler dönmüş burda..
ee sen ne diyosun bu duruma çok mu terbiyeli bi muhabbet..ne yaptınız kızlar baksana hemen bu ne çirikin muhabbet diyen olmuş
kardeşim o zaman gitsin bi test yapsın burası jinekolok mu insanın kafasını bozmasınlar buna ne diyelim o zaman allah allahklava: klava: klava: klava:
opuyorumnanaktan:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?