size evlilik öncesi cinselliğinin ahlaki boyutu sorulmamış. hamile kalmış olabilir miyim diye sorulmuş. size ne kimin ne yaşadığından ?
ahlaki değerleriniz sizi bağlar kimseyi yargılamakta size düşmez konuya varsa yorumunuz yapın yoksa susun !
aynen ya...
efet ya mübarek herkes rahibe terasa..
ee sen ne diyosun bu duruma çok mu terbiyeli bi muhabbet..
kafan bozulduysa arkadaşım okumassın yorumda yapmasın kafanın selameti için..
olurmu canım ..biri bekarım ilişkiye girdim desinde onu bi maf edelim diye apartta duruyolar..
size evlilik öncesi cinselliğinin ahlaki boyutu sorulmamış. hamile kalmış olabilir miyim diye sorulmuş. size ne kimin ne yaşadığından ?
ahlaki değerleriniz sizi bağlar kimseyi yargılamakta size düşmez konuya varsa yorumunuz yapın yoksa susun !
isteyen istediği yorumu yapar kime ne...lmaz:
Sizin fikirlerinize saygısızlık etmiyorum ben evlenmeden önce cinsellik yaşanmasını savunmuyor olabilirsiniz..Ama yaşayanlarıda ahlaksız olarak nitelendirmeniz yanlış..Böyle konulardan,konu açıp çekip gidenlerden bıkmış da olabilirsiniz..Samimi görmüyorda olabilirsiniz..Sarhoşmuş,adetliymiş vs..Aferin falanda diyemem tabi ama ahlaksız demek de bana düşmez..Herkesin kendi fikri,kendi zikri..
Konu açan arkadaşımda en yakın eczaneye ya da bir jınekologa gitmeni öneriyorum..
ooooooooooooofffffffffff bayılacam şu konuyu kapatsınlarakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ahlaksız yaftası yiyecek diye insanlar burda derdini açamayacak mı? forumda ahlak etik diye bi bölüm var bu konu orda açıldıda ben mi farkında değilim? size göre alkol almak , partneriyle sevişmek ahlaksızlık bana göre değil ! benim için ahlaksızlık : hırsızlık, fuhuş, kul ve yetim hakkı yemek, dedikodu, iftira , hırsızlık..
ayrıca konuyu açan kişinin dini inancı, etnik kökeni ne nerden biliyosunuz? sizin gibi düşünmeyenleri ahlaksız ilan etmek ne kolay?!
sizlerin ahlak anlayışı buysa ben çok ahlaksızım evet içiyorum canım ne zaman isterse.erkek arkadaşımlada 4 sene beraber yaşadım. iki hafta sonra düğünüm var .. namusumu kurtarmak için değil amman diyim.. sadece gerçekten o imza altında yaşamımı sürdürmeyi istediğim için !
süpper gidiyosunuz imalara devam, işte busüprizzzzz
ahlaksız yaftası yiyecek diye insanlar burda derdini açamayacak mı? forumda ahlak etik diye bi bölüm var bu konu orda açıldıda ben mi farkında değilim? size göre alkol almak , partneriyle sevişmek ahlaksızlık bana göre değil ! benim için ahlaksızlık : hırsızlık, fuhuş, kul ve yetim hakkı yemek, dedikodu, iftira , hırsızlık..
ayrıca konuyu açan kişinin dini inancı, etnik kökeni ne nerden biliyosunuz? sizin gibi düşünmeyenleri ahlaksız ilan etmek ne kolay?!
sizlerin ahlak anlayışı buysa ben çok ahlaksızım evet içiyorum canım ne zaman isterse.erkek arkadaşımlada 4 sene beraber yaşadım. iki hafta sonra düğünüm var .. namusumu kurtarmak için değil amman diyim.. sadece gerçekten o imza altında yaşamımı sürdürmeyi istediğim için !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?