adet gunu ve beta hcg

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
Arkadaslar ben 20 agustosta adet oldum 3 eylulde asilama oldum
Dun 14.gunuydu (16 eylul) asilamamn 180 cikti degerim sorum su ben 20 agustosumu adet gunu olarak baz alacagim yoksa catlamadan 14 gun sonrayimi

Yani degerim dusukmi oncesinde erken donem dusugum oldugndan korkularim var

canım değerin harika maşallah 14. günü yaptırman gerekiyor zaten testi. ben de tam 14. gün yaptırmıştım ve 204 çıkmıştı değerim şu an itibariyle artık hamilesin,tebrikler. ilk testten iki gün sonra testi tekrar yaptıracaksın ki bakalım değerin güzel yükseliyor mu?

Sagol canim senin bebgin dogdumu yoksa hamilemisin
Yarin testi tekrarlayacagim canim insallah artiyordur

Sagol canim senin bebgin dogdumu yoksa hamilemisin
Yarin testi tekrarlayacagim canim insallah artiyordur
13 haftalık hamileyim. ben seni aşılama topiğinden hatırlıyorum galiba. aşılamayla olmuştu benim de... inşallah güzel bir artış gösterir ve her şey yolunda gider. sağlıkla doğurup büyütelim hepimiz

Masallah canim allahim kucaklarimiza almayoda nasip etsin insallah hangi topikl canm dogrudur bu 3. Asilmamdi ilki tutp dusmustu 2 . tutmamisti bu 3.

Masallah canim allahim kucaklarimiza almayoda nasip etsin insallah hangi topikl canm dogrudur bu 3. Asilmamdi ilki tutp dusmustu 2 . tutmamisti bu 3.
aminn... hangi grup tam emin değilim. ben haziran-temmuz aylarında aşılama yaptıracaklarda takılıyodum. çok aktif değildim ama kullanıcı adını hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…