Adet Gunum Bugun 21 ocak Ama...

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Arkadaslar hamilelikk durumum oldugunu sanmiyorum ama ne bir kasik agrisi ne de adet belirtisi var.. acaba beyin sartlanmis da o yuzden adet olmadim bugun.. bole durum yasayan var mi hamileligi cok dusunup geciken ama olmayan

Rahmin yenilenmesi heray farklı oluyor canım hep aynı belirtiler olucak diye birşey yok yani kafana takma

canım benimde 21 ocak. yani bugün. gelen giden yok. adet oldum galiba diyorum. wc'ye gidiyorum ama tık yok. belim sabahları kırılıyor sanki. karnım kasıklarım ağrıyor. ama sabah ateşimi ölçüyorum 36.7-8. adetime bir kaç gün öncesi düşmeye başlamalıydı. bugün 36.2 olmalıydı. elle muayene ediyorum kendimi rahim ağzı yok boşluk var. geçen aylarda adetime bir kaç gün kala hep hissederdim. bakalım hayırlısı. adetime 2 gün önce test yaptım. tabii negatifi gördüm. testte daha çıkmaz biliyorum ama merak işte naparsın.

canım benimde 21 ocak. yani bugün. gelen giden yok. adet oldum galiba diyorum. wc'ye gidiyorum ama tık yok. belim sabahları kırılıyor sanki. karnım kasıklarım ağrıyor. ama sabah ateşimi ölçüyorum 36.7-8. adetime bir kaç gün öncesi düşmeye başlamalıydı. bugün 36.2 olmalıydı. elle muayene ediyorum kendimi rahim ağzı yok boşluk var. geçen aylarda adetime bir kaç gün kala hep hissederdim. bakalım hayırlısı. adetime 2 gün önce test yaptım. tabii negatifi gördüm. testte daha çıkmaz biliyorum ama merak işte naparsın.

benim yavastan agri basladi ama onceden bariz agri olurdu. arada kirec gibi akinti oluyo islaklik cok degil. bende ates fln hissetmiyorum zaten ihtimal de vermiyorum gebelik isine :) ama sen istiyorsan ins gonlune gore olsun cnm

Back
X