- 30 Temmuz 2019
- 161
- 100
- 18
Pasif koca Ne demek ??ben anlayamadımHanfendinin kocası pasif galiba benim 4 çocuğu okuyunca nefret geldi herhalde
O çocukların tepki vermemesinden ezik doğacakları belliydiHanfendinin Suçu yok aslında.hamileyken hep karnımın üstüne yattığım için çocuklarım ezik doğardı hepanneme çekimişin napıym(annem de hamileyken hep karnının üstüne yatarmış )
Immmmm yani şeeeeyyyyy yatakta ölü balık gibiPasif koca Ne demek ??ben anlayamadım
Bu ne demekO çocukların tepki vermemesinden ezik doğacakları belliydi
Troll herhalde kafa buluyorBu ne demek
Sanane benim çocuklarımın tepkilerinden .seninkiler mehter marşıyla geldiler herhaldeO çocukların tepki vermemesinden ezik doğacakları belliydi
Ay şüpheye düştüm şimdi,ikisi aynı üye mi acaba ??Suppergirl98 Haletiruhiyesiharap Birazdan banlanacaksınız sevgili gıcır gıcır yep yeni üyeler. :) bence uzatmayın he ?
Var bunda bi işAy şüpheye düştüm şimdi,ikisi aynı üye mi acaba ??
Biri Türkan Şoray diğeri Hülya Koçyiğit
Aynen üyelik tarihleri bile 1 gün araylaVar bunda bi iş
Biz de dışardan geldik abla .yerlisi değiliz .çocuk okutuyorum affet ablaSuppergirl98 Haletiruhiyesiharap Birazdan banlanacaksınız sevgili gıcır gıcır yep yeni üyeler. :) bence uzatmayın he ?
Aynıysa Mune abla balıktan kılçık ayıklar gibi ayıklar. Hiç merak etmeAy şüpheye düştüm şimdi,ikisi aynı üye mi acaba ??
Biri Türkan Şoray diğeri Hülya Koçyiğit
Sence ?? Biri Türkan biri Hülya aynı insanlar mı sence ??Var bunda bi iş
Dalgayı denize bıraksak keşke. Beni bağlamaz ama ınsanlık namına uyarayım dedim. Gerek yokmuş demek ki :)Biz de dışardan geldik abla .yerlisi değiliz .çocuk okutuyorum affet abla
Tıpkı geleceği gören bir kahin gibiyim görüyorsunuz değil mi kızlar.neyse bana müsaade.
Sence ?? Biri Türkan biri Hülya aynı insanlar mı sence ??
Karekter meselesiSence ?? Biri Türkan biri Hülya aynı insanlar mı sence ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?