Adet günüm geçti hamile miyim?

Lahinlug

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
39
23
18
28
Merhaba adet günüm geçti. Bugün olmam gerekiyordu olmadım. Normalde düzenlidir. Ama hiçbir belirti de yok. Test aldım sabah yapacağım. Hiçbir belirtisiz hamile kalanınız var mı acaba? Kafamda deli sorular.

Allahımhadi ya. Annemin de ne midesi bulanırmış ne birşey. Belki ona çekmiş olabilir miyim? Allahım nolur ya☺ Hayırlısıyla inşallah. Bayramım olur
Olabilirsin hayatım .ben babama çektiğim için ne kusma ne baş dönmesi hiç bir şey yaşamadım çok şükür 4 oğlumu da sağlıkla aldım kucağıma

Umarım istediğiniz olur..bende 17yıl aradan sonra 39yasında yeniden anne olabilirim..rabbim hayırlısını versin..

Olabilirsin hayatım .ben babama çektiğim için ne kusma ne baş dönmesi hiç bir şey yaşamadım çok şükür 4 oğlumu da sağlıkla aldım kucağıma
Maşallah ya . Rabbim inşallah bana da nasip eder. Gecem gündüzüm bu. O kadar çok istiyorum ki. İnşallah hayırlısıyla

Rasgele konuya denk geldim mesajınızı gördüm.Allah aşkına kadın ne dedi de böyle bi tepki verdiniz çok merak ettim?? Pasif ne demek hanfendiciğim bende çok merak ettim
Hanfendinin kocası pasif galiba benim 4 çocuğu okuyunca nefret geldi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…