AllahımBenim 4 hamileliğim belirtisizdi
Ay çocuklar pasifmiş demekkki .o Ne öyle belirtisiz çocuk mu olur ?Benim 4 hamileliğim belirtisizdi
Olabilirsin hayatım .ben babama çektiğim için ne kusma ne baş dönmesi hiç bir şey yaşamadım çok şükürAllahımhadi ya. Annemin de ne midesi bulanırmış ne birşey. Belki ona çekmiş olabilir miyim? Allahım nolur ya☺ Hayırlısıyla inşallah. Bayramım olur
Pasif mi o ne demek ??? Siz benim kocama me demek istediniz şu an ???Ay çocuklar pasifmiş demekkki .o Ne öyle belirtisiz çocuk mu olur ?
Maşallah ya . Rabbim inşallah bana da nasip eder. Gecem gündüzüm bu. O kadar çok istiyorum ki. İnşallah hayırlısıylaOlabilirsin hayatım .ben babama çektiğim için ne kusma ne baş dönmesi hiç bir şey yaşamadım çok şükür4 oğlumu da sağlıkla aldım kucağıma
Valllaha anlayan anladı hanfendiciğim alt yazı geçemeyeceğimPasif mi o ne demek ??? Siz benim kocama me demek istediniz şu an ???
Umarım istediğiniz olur..bende 17yıl aradan sonra 39yasında yeniden anne olabilirim..rabbim hayırlısını versin..
Babanız da hamileyken pasif di herhaldeOlabilirsin hayatım .ben babama çektiğim için ne kusma ne baş dönmesi hiç bir şey yaşamadım çok şükür4 oğlumu da sağlıkla aldım kucağıma
Test aldıysan hemen yap ben anneme çektiğim için testleri hemen yapardım (annem çok sabırıszdır)Ayy inşallahtest aldım yarın sabah yapacağım.
Sabahki yapılan daha iyi sonuç verirmiş ya ondan sabahı bekliyorumTest aldıysan hemen yap ben anneme çektiğim için testleri hemen yapardım (annem çok sabırıszdır)
Ay çocuklar pasifmiş demekkki .o Ne öyle belirtisiz çocuk mu olur ?
Rasgele konuya denk geldim mesajınızı gördüm.Allah aşkına kadın ne dedi de böyle bi tepki verdiniz çok merak ettim?? Pasif ne demek hanfendiciğim bende çok merak ettimValllaha anlayan anladı hanfendiciğim alt yazı geçemeyeceğim
Iııııı yaniiii şeyyyy gibi iştteee ezik çucuk yaniRasgele konuya denk geldim mesajınızı gördüm.Allah aşkına kadın ne dedi de böyle bi tepki verdiniz çok merak ettim?? Pasif ne demek hanfendiciğim bende çok merak ettim
Ne tuhaf insanlarsınız gerçekten diyecek söz bulamıyorumIııııı yaniiii şeyyyy gibi iştteee ezik çucuk yani
Hanfendinin kocası pasif galiba benim 4 çocuğu okuyunca nefret geldi herhaldeRasgele konuya denk geldim mesajınızı gördüm.Allah aşkına kadın ne dedi de böyle bi tepki verdiniz çok merak ettim?? Pasif ne demek hanfendiciğim bende çok merak ettim
Ayy inşallahtest aldım yarın sabah yapacağım.
Hanfendinin kocası pasif galiba benim 4 çocuğu okuyunca nefret geldi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?