Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.964 225.259 1.223 53 11 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lahinlug #41 Haletiruhiyesiharap .!.: O çocukların tepki vermemesinden ezik doğacakları belliydi Genişletmek için tıkla... Suppergirl98 .!.: Immmmm yani şeeeeyyyyy yatakta ölü balık gibi Genişletmek için tıkla... Suppergirl98 .!.: Sence ?? Biri Türkan biri Hülya aynı insanlar mı sence ?? Genişletmek için tıkla... Göbek adı Türkan, ismi Hülya burası KK, burada kimse kül yutmaz Hayırlı Bayramlar KK'nın muhteşem kadınları
Haletiruhiyesiharap .!.: O çocukların tepki vermemesinden ezik doğacakları belliydi Genişletmek için tıkla... Suppergirl98 .!.: Immmmm yani şeeeeyyyyy yatakta ölü balık gibi Genişletmek için tıkla... Suppergirl98 .!.: Sence ?? Biri Türkan biri Hülya aynı insanlar mı sence ?? Genişletmek için tıkla... Göbek adı Türkan, ismi Hülya burası KK, burada kimse kül yutmaz Hayırlı Bayramlar KK'nın muhteşem kadınları
C CiNNET NUR Guru Kayıtlı Üye 6 Ocak 2019 5.740 16.749 348 11 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lahinlug #42 Mune .!.: Göbek adı Türkan, ismi Hülya burası KK, burada kimse kül yutmaz Hayırlı Bayramlar KK'nın muhteşem kadınları Genişletmek için tıkla... Kral ya gecelerin yargıcı yemin ederim. Gözünden bir şeyin daha kaçtığını görmedim. Geçenlerde böyle bi beni de ayıklamıştınız arkadaşımla beraber. Böyle temizlendigimi bilmem helal olsun komutanım
Mune .!.: Göbek adı Türkan, ismi Hülya burası KK, burada kimse kül yutmaz Hayırlı Bayramlar KK'nın muhteşem kadınları Genişletmek için tıkla... Kral ya gecelerin yargıcı yemin ederim. Gözünden bir şeyin daha kaçtığını görmedim. Geçenlerde böyle bi beni de ayıklamıştınız arkadaşımla beraber. Böyle temizlendigimi bilmem helal olsun komutanım
CocoChanelmademoiselle Bi kızı bi oğlu varmış 👩👧👦🥰🙏🏻 Pro Üye 22 Haziran 2016 12.671 57.649 598 11 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lahinlug #43 Mune .!.: Göbek adı Türkan, ismi Hülya burası KK, burada kimse kül yutmaz Hayırlı Bayramlar KK'nın muhteşem kadınları Genişletmek için tıkla... Hayırlı bayramlar ablamm
Mune .!.: Göbek adı Türkan, ismi Hülya burası KK, burada kimse kül yutmaz Hayırlı Bayramlar KK'nın muhteşem kadınları Genişletmek için tıkla... Hayırlı bayramlar ablamm
Lahinlug Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2017 39 23 18 28 11 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lahinlug #44 Suppergirl98 .!.: Test aldıysan hemen yap ben anneme çektiğim için testleri hemen yapardım (annem çok sabırıszdır) Genişletmek için tıkla... Ve yaptım . Çift çizgi çıktı
Suppergirl98 .!.: Test aldıysan hemen yap ben anneme çektiğim için testleri hemen yapardım (annem çok sabırıszdır) Genişletmek için tıkla... Ve yaptım . Çift çizgi çıktı
E EylulveEylem Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2019 851 1.554 28 11 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lahinlug #45 Lahinlug .!.: Ve yaptım . Çift çizgi çıktı☺ Genişletmek için tıkla... Bayramşekeri olmuş size hayırlı olsun
Lahinlug .!.: Ve yaptım . Çift çizgi çıktı☺ Genişletmek için tıkla... Bayramşekeri olmuş size hayırlı olsun
Mevayigit 🤲❣️👶 Oğluşumu bekliyoruz tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Haziran 2019 2.218 2.738 53 11 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lahinlug #46 Hadi gözün aydın
-Adel- ANNEM👵🏻💖BABAM👴🏻💙EŞİM🧔🏻❤ PRENSİM👶🏻💛PRENSESİM👧🏻💜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Aralık 2018 6.274 48.685 548 11 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lahinlug #47 Lahinlug .!.: Ve yaptım . Çift çizgi çıktı☺ Genişletmek için tıkla... Çifte bayram desenize adınıza sevindim darısı başıma inşallah
Lahinlug .!.: Ve yaptım . Çift çizgi çıktı☺ Genişletmek için tıkla... Çifte bayram desenize adınıza sevindim darısı başıma inşallah
Lahinlug Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2017 39 23 18 28 11 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lahinlug #48 EylulveEylem .!.: Bayramşekeri olmuş size hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Ay aynen öyle oldu ya Allah razı olsun
EylulveEylem .!.: Bayramşekeri olmuş size hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Ay aynen öyle oldu ya Allah razı olsun
Lahinlug Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2017 39 23 18 28 11 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lahinlug #49 adel8893 .!.: Çifte bayram desenize adınıza sevindim darısı başıma inşallah Genişletmek için tıkla... Amiiiiin inşallah
adel8893 .!.: Çifte bayram desenize adınıza sevindim darısı başıma inşallah Genişletmek için tıkla... Amiiiiin inşallah
Dertliyim 44 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2019 315 -19 98 31 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lahinlug #50 Benimki 2 hafta geçmesine rağmen hiçbir belirti yoktu sonra test yaptırdım pozitif çıktı
H Hayat57 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2018 1.341 1.301 133 37 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lahinlug #51 Bir şey sorucam,test yapmak için illa bir ayı bitirmek mı gerekiyor? veya adet tarihinin üzerinden bir iki gün geçmesi yeterli mi
Bir şey sorucam,test yapmak için illa bir ayı bitirmek mı gerekiyor? veya adet tarihinin üzerinden bir iki gün geçmesi yeterli mi