Gebeliğe Hazırlık Adet günüm gecti kan testi yaptim fakat gebelik çıkmadı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Miray1804

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
84
14
8
28
merhaba kızlar adet günüm 1gün gecti devamlı kasıklarım ağrıyor sağ kaşığım batıyor su gibi akıntım birden fazla kaset test yaptim hepsinde ikinci cizgi silikte olsa cıktı fakat kan tetsinde çıkmadı benimle aynı sorunu yaşayan varmi hamile olduğuma o kadar cok emindim ki burun belirtileri yaşıyordum suan cok üzgünüm
Yaptigim testlerin fotoğraflarinida bıraktım bende ayni durumu yaşayan varsa yardımcı olabilirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20220114-123622_Gallery.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 140
  • Screenshot_20220114-123602_Gallery.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 134
  • Screenshot_20220114-123531_Gallery.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 127
Doktor hicbisey söylemedi direk negatif dedi ben negatifi doyunca hic sormak aklima gelmedi

benim aynı durumu yaşayan var mı adeti 1 gün gecmis kan testi yapmis kanda gebelim çıkmayan varmi

Kan testini dun yaptim adetimden 1 gün gecmisti ama çıkmadı kanda kaset testlerinde hep 2. Cizgi silik çıktı resimlerde olduğu gibi ve hâlâ adet olmadım
2 gün daha bekleyin yine kan testi verin. Silik çıkması pek normal değil var gibi duruyor yani. İnşallah hamilesindir rabbim kolaylaştırsın seni bekletmeden evladına kavuştursun çok zor bişey beklemek çok iyi bilirim

benim 5 gün geçti ve kasıklarım 1 haftadır ağrıyıp geçiyor. belirtileri yaşıyorum test yaptım fakat tek çizgi çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…