E nabızada baktim oraya da düşmemişDoktor hicbisey söylemedi direk negatif dedi ben negatifi doyunca hic sormak aklima gelmedi
Bu testler cok hassas bazen 2 veya 3 degerleri silik gösteriyor. Belki geç döllenme olabilir. Kan degerin 5 in altindaysa negatif demistir doktor.E nabızada baktim oraya da düşmemiş
Bu kaset testler beni çok umutlandırmıstıBu testler cok hassas bazen 2 veya 3 degerleri silik gösteriyor. Belki geç döllenme olabilir. Kan degerin 5 in altindaysa negatif demistir doktor.
Adetini bekle olmazsan tekrar test yap daha koyu cikarsa o zaman test ver.Bu kaset testler beni çok umutlandırmıstı
Tamam öyle yaparımAdetini bekle olmazsan tekrar test yap daha koyu cikarsa o zaman test ver.
Kan testini ne zaman yaptırdınız bu testleri ne zaman yaptınızTamam öyle yaparım
Kan testini dun yaptim adetimden 1 gün gecmisti ama çıkmadı kanda kaset testlerinde hep 2. Cizgi silik çıktı resimlerde olduğu gibi ve hâlâ adet olmadımKan testini ne zaman yaptırdınız bu testleri ne zaman yaptınız
Kaset testleri boyle görünce kesin hamileyim diye düşünmüştümKan testini dun yaptim adetimden 1 gün gecmisti ama çıkmadı kanda kaset testlerinde hep 2. Cizgi silik çıktı resimlerde olduğu gibi ve hâlâ adet olmadım
2 gün daha bekleyin yine kan testi verin. Silik çıkması pek normal değil var gibi duruyor yani. İnşallah hamilesindir rabbim kolaylaştırsın seni bekletmeden evladına kavuştursun çok zor bişey beklemek çok iyi bilirimKan testini dun yaptim adetimden 1 gün gecmisti ama çıkmadı kanda kaset testlerinde hep 2. Cizgi silik çıktı resimlerde olduğu gibi ve hâlâ adet olmadım
İnşallah hepimiz yaşarız o duyguları2 gün daha bekleyin yine kan testi verin. Silik çıkması pek normal değil var gibi duruyor yani. İnşallah hamilesindir rabbim kolaylaştırsın seni bekletmeden evladına kavuştursun çok zor bişey beklemek çok iyi bilirim
Kan verbenim 5 gün geçti ve kasıklarım 1 haftadır ağrıyıp geçiyor. belirtileri yaşıyorum test yaptım fakat tek çizgi çıktı.
Test yaptiniz mi tekrardanKan testini dun yaptim adetimden 1 gün gecmisti ama çıkmadı kanda kaset testlerinde hep 2. Cizgi silik çıktı resimlerde olduğu gibi ve hâlâ adet olmadım
Yok hayir daha yapmadım 1 hafta beklicemTest yaptiniz mi tekrardan
Benimde adetimi bir gun gecti testlerim devamli silik çıkıyor daha kan vermedim insallah ikimizinki de saglikli gebeliktirYok hayir daha yapmadım 1 hafta beklicem
Ayy insallahBenimde adetimi bir gun gecti testlerim devamli silik çıkıyor daha kan vermedim insallah ikimizinki de saglikli gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?