- 27 Ekim 2021
- 2.031
- 461
- 73
- 28
Aynn negatif çıktı guvenilmiyir hepsi farklı marka testtiBunlar kan da negatif mi çıktı ?
Demek ki bu testler yanıltıyor.
Çok güvenmemek lazım canım.
İlk defa yaşadımYumurtlama kanaması olabilir miydi?
Bekliyorum bakalım tatlım :)Ama değerin az da olsa yükselmiş ve hep adetin baya sonra geçince ogreniyorum demiştin bnce biraz bekle
Ben beklemiyorum aslında bnmde var çocuğum iki aydır adet sıkıntısı yasiyorm düzensiz 10 gün gecikti 15 gün gecikti herhangi bir sorunda yok doktora gittim kist filn ilaçla oluyormBekliyorum bakalım tatlım :)
Hayırlısı artık.
Sen ne zamandır bekliyorsun
HmmmBen beklemiyorum aslında bnmde var çocuğum iki aydır adet sıkıntısı yasiyorm düzensiz 10 gün gecikti 15 gün gecikti herhangi bir sorunda yok doktora gittim kist filn ilaçla oluyorm
Yok canm dusunmuyirz zatn çocukHmmm
Eşinizin değerlerine baktınız mı
Suan aynı şeyi yaşıyorum canm adetten 5 gün önce etken gebelik testi yaptm aynı bu şekil silik çizgi çıktı ama belirtilerin de çok fazla kasık ağrısı beyaz akıntı göğüs hassasiyete falan hepsini görüyorum. Kan verdim regli günümde sonuç negatif çıktı. Ve şuan adetim 3 gün gecikti belirtilerde hala var. Doktor belki geç döllenme olabilir dedi yada stresten adetin gecikebilir dedi bilmiyorum 1 hafta daha bekleyip adetim gelmezse tekrar kan vercem. Sende son durum nebenim aynı durumu yaşayan var mı adeti 1 gün gecmis kan testi yapmis kanda gebelim çıkmayan varmi
Bende ayni sekilde canim adet olacağım gün kam testi yaptim sonucum 0.1 cikti gebelim yok dedi ama daha adet olmadim adetim 6 gun gecikti bu sabah kaset test yaptim hicbisey cikmadi silik bile çıkmadı artık umudu kestim ya kesin stresten olmuyorum kan testi yapmadan kaset testlerden yapmistim hepsinde silik cizgi cikmisti ama simdi yok kasiklarim cok ağrıyor belim ağrıyor akintim var gögüslerimde cok fazla hasassiyet varSuan aynı şeyi yaşıyorum canm adetten 5 gün önce etken gebelik testi yaptm aynı bu şekil silik çizgi çıktı ama belirtilerin de çok fazla kasık ağrısı beyaz akıntı göğüs hassasiyete falan hepsini görüyorum. Kan verdim regli günümde sonuç negatif çıktı. Ve şuan adetim 3 gün gecikti belirtilerde hala var. Doktor belki geç döllenme olabilir dedi yada stresten adetin gecikebilir dedi bilmiyorum 1 hafta daha bekleyip adetim gelmezse tekrar kan vercem. Sende son durum ne
Aynı şekilde ya bende de geçen ay kimyasal yaşamıştım ben bu ayda aynı belirtiler olunca korktum doktora gittim alttan muayene etti kist benzeri bişey yok dedi kan testimde temiz çıktı sadece biraz mantar enfeksiyonu var dedi sağ yumurtalığın da çatlamış dedi ve rahmin çok kalınlasmis dedi. Yani anlamadm ki adetin 1 hafta geçince testi tekrarla dedu ama nedense benmde umudun yok bu ay ilk defa böyle biseyle karşılaşıyorum acaba adetim mi duzensizlesti anlamadm kiBende ayni sekilde canim adet olacağım gün kam testi yaptim sonucum 0.1 cikti gebelim yok dedi ama daha adet olmadim adetim 6 gun gecikti bu sabah kaset test yaptim hicbisey cikmadi silik bile çıkmadı artık umudu kestim ya kesin stresten olmuyorum kan testi yapmadan kaset testlerden yapmistim hepsinde silik cizgi cikmisti ama simdi yok kasiklarim cok ağrıyor belim ağrıyor akintim var gögüslerimde cok fazla hasassiyet var
Aynı şekilde ya bende de geçen ay kimyasal yaşamıştım ben bu ayda aynı belirtiler olunca korktum doktora gittim alttan muayene etti kist benzeri bişey yok dedi kan testimde temiz çıktı sadece biraz mantar enfeksiyonu var dedi sağ yumurtalığın da çatlamış dedi ve rahmin çok kalınlasmis dedi. Yani anlamadm ki adetin 1 hafta geçince testi tekrarla dedu ama nedense benmde umudun yok bu ay ilk defa böyle biseyle karşılaşıyorum acaba adetim mi duzensizlesti anlamadm
Kan testi yaptınız mıBenimde adetimi bir gun gecti testlerim devamli silik çıkıyor daha kan vermedim insallah ikimizinki de saglikli gebeliktir
Ne zaman yaptinjz21 cikti ya moralim bozuldu düşük geldi bana
Bende aynı durumdayım 5 gün geciktimmerhaba kızlar adet günüm 1gün gecti devamlı kasıklarım ağrıyor sağ kaşığım batıyor su gibi akıntım birden fazla kaset test yaptim hepsinde ikinci cizgi silikte olsa cıktı fakat kan tetsinde çıkmadı benimle aynı sorunu yaşayan varmi hamile olduğuma o kadar cok emindim ki burun belirtileri yaşıyordum suan cok üzgünüm
Yaptigim testlerin fotoğraflarinida bıraktım bende ayni durumu yaşayan varsa yardımcı olabilirmisiniz
Adetim 3gun geçmişti.Ne zaman yaptinjz
Tamam canm bakalm pazartesi kan vercemadet düzensizliği olabilir egerki gebelik cikarsa burayada yaz olur mu canim
Siz yaptiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?