Gebeliğe Hazırlık Adet günüm gecti kan testi yaptim fakat gebelik çıkmadı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim aynı durumu yaşayan var mı adeti 1 gün gecmis kan testi yapmis kanda gebelim çıkmayan varmi
Suan aynı şeyi yaşıyorum canm adetten 5 gün önce etken gebelik testi yaptm aynı bu şekil silik çizgi çıktı ama belirtilerin de çok fazla kasık ağrısı beyaz akıntı göğüs hassasiyete falan hepsini görüyorum. Kan verdim regli günümde sonuç negatif çıktı. Ve şuan adetim 3 gün gecikti belirtilerde hala var. Doktor belki geç döllenme olabilir dedi yada stresten adetin gecikebilir dedi bilmiyorum 1 hafta daha bekleyip adetim gelmezse tekrar kan vercem. Sende son durum ne

Bende ayni sekilde canim adet olacağım gün kam testi yaptim sonucum 0.1 cikti gebelim yok dedi ama daha adet olmadim adetim 6 gun gecikti bu sabah kaset test yaptim hicbisey cikmadi silik bile çıkmadı artık umudu kestim ya kesin stresten olmuyorum kan testi yapmadan kaset testlerden yapmistim hepsinde silik cizgi cikmisti ama simdi yok kasiklarim cok ağrıyor belim ağrıyor akintim var gögüslerimde cok fazla hasassiyet var

Aynı şekilde ya bende de geçen ay kimyasal yaşamıştım ben bu ayda aynı belirtiler olunca korktum doktora gittim alttan muayene etti kist benzeri bişey yok dedi kan testimde temiz çıktı sadece biraz mantar enfeksiyonu var dedi sağ yumurtalığın da çatlamış dedi ve rahmin çok kalınlasmis dedi. Yani anlamadm ki adetin 1 hafta geçince testi tekrarla dedu ama nedense benmde umudun yok bu ay ilk defa böyle biseyle karşılaşıyorum acaba adetim mi duzensizlesti anlamadm ki

Bende aynı durumdayım 5 gün geciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…