Gebeliğe Hazırlık Adet günüm gecti kan testi yaptim fakat gebelik çıkmadı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende simdi sana yazdim kahverengi akintim gelmis basliyo heralde
Sakın üzülme kalbini ferah tut kimyasaldan sonraki ay direk hamile kalan çok insan var hem kimyasal sağlıksız embriyoyu vücuttan atiyomus yani saglkli yumurtalar üretmesi için yer aciyomus diğer aya inşallah daha sağlıklı güzel haberler alırsın

Ne guzel soyledin canim amin cok sagol

Kızlar adetim 5.gunu benim test yaptım negatif çıktı progesteron baktirdim 11 cıktı doktorum 1 hafta sonra tekrar test yap dedi böyle durum yaşayan oldumu hic

Ama kan falan gelmedi ki iste bu 3 4 saat önce kahverengi kananmam oldu ama rengi cok koyu çamur gibi devamında gelmiyor acaba yerleşme kanamasi olabilir mi
Ben 2 ay once yasadım kmyasal gebelık silik cıktı snra koyulastı snra tamamen silindi adet olmadm adet gunumun 17.günü kanamam geldi

Benimde adet gibi bisey suan az ve kahverengi yerleşme kanamasi olabilir ama cogalirsa adet olurum suan cok az ve koyu kahve
İşte akşam aynısını ben yaşadım kahverengi leke geldi böyle peceteye silince anladım bende yerleşme kanaması sandm umutlanmistm ama 1 saat sonra falan ardından kanama da geldi. Adet söküldü sanırım bilmiyorm. Umarım seninki yerleşme kanamasidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…