Adet gunumde beta 10

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
894
852
103
34
Kızlar sonucum 10 çıktı ama 10 cikmaz ki adet gününde ben birkaç kere test yapmıştım silik bile çıkmadı kimyasal mi yaşıyorum kafayı yicem ya
Geç döllenme vs olamaz çünkü ben sadece gerçek yumurtlama zamanımda degerlendirme yaptım:(

Kızlar sonucum 10 çıktı ama 10 cikmaz ki adet gününde ben birkaç kere test yapmıştım silik bile çıkmadı kimyasal mi yaşıyorum kafayı yicem ya
Geç döllenme vs olamaz çünkü ben sadece gerçek yumurtlama zamanımda degerlendirme yaptım:(
5de cikar 20 de cikar 10 da cikar. Yani bu konuda kesinlik olamaz. Yapmanız gereken 2 3 gün bekleyip yeniden kan vermek. Eger yükselme gozlenirse 2 güne bir kan verip takip gerekli. Yada idrar testi ile her sabah koyulasma varmi diye takip etmelisiniz. Kimyasal veya değil ancak bekleyerek ve takip ederek öğrenebilirsiniz. Rabbım sağlıklı hayirli gebelik nasip etsın 🤲🏻

Adetinizin üzerinden 10 gün geçmesini beklerseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız

Hala silik çizgi dünden daha silik
Ayni marka test ve iki test de sabah ilk idrarlamiydi?
Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Sağlıklı bi kadında 1 yıl içinde 1 2 kimyasal gebelik gerçekleşebiliyor. Bi çok kadın farketmeden yaşayabiliyor bunu. Üst üste defalarca kimyasal gebelik fark ederseniz konuyla ilgili doktorlar yönlendirme yaparlar. Yani eğer kimyasal ise çok üzülmeyin. Ve eğer bebek denemelerine yeni basladiysaniz bi sure daha denemeye devam edin. Umarım sağlıklı bi gebelik vardır da test ve testin zamanlamasindan yaniliyorsunuzdur

Ayni marka test ve iki test de sabah ilk idrarlamiydi?
Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Sağlıklı bi kadında 1 yıl içinde 1 2 kimyasal gebelik gerçekleşebiliyor. Bi çok kadın farketmeden yaşayabiliyor bunu. Üst üste defalarca kimyasal gebelik fark ederseniz konuyla ilgili doktorlar yönlendirme yaparlar. Yani eğer kimyasal ise çok üzülmeyin. Ve eğer bebek denemelerine yeni basladiysaniz bi sure daha denemeye devam edin. Umarım sağlıklı bi gebelik vardır da test ve testin zamanlamasindan yaniliyorsunuzdur
Merhaba cnm sağlıklı 5.5 yaşında bir oğlum var ona kardeş istedik 2 ay önce düştü bu ay yine böyle oldu korunmayi bıraktım 2 kere denedik ikisi de kimyasal

Merhaba cnm sağlıklı 5.5 yaşında bir oğlum var ona kardeş istedik 2 ay önce düştü bu ay yine böyle oldu korunmayi bıraktım 2 kere denedik ikisi de kimyasal
Allah bağışlasın
Korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay deneyin. Eğer kimyasllariniz ve gebelik oluşmama olursa bi doktora gitmelisiniz. Yada 6 ay beklemeden 1 kimyasal daha yasarsaniz o zaman alanında iyi bi doktora gidip arastirabilirsiniz

Back
X