- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Melan-kolik5
-
İnşallah öyledir ya çok istiyorum çünkü silikte olsa ikinci çizgiyi görünce heyecanlandım :)var gibi duruyor
Adet günüm geçtikten sonra yaptırıcam kan testi inşallah pozitif çıkar yazicam tabi sonucunu :)Ayyy hayırlı olsun hamilesiniz , Bnm de oğlum da silik çıkmıştı.
Çizginin Silik çıkması şüpheli anlamı taşımaz.
Tebrik ederim.
Kan testi sonucunu da yazın :)
Ayy inşallah çok teşekkür ederim :)Yüzde yüz var bthcg 5 ve ya üzerindeyse testte çıkar silik olması bişey değiştirmez bu da gebe olduğunu gösterir.Hayırlı olsun.
Ya birşey sormak istiyorum siz kan testini ne zaman yaptırmıştınız adet günüm geçene kadar beklesem mi kan testi yaptırsam mı bilemedim kimyasal gebelikte olabiliyormuş o yüzden bekle dediler banaBence de var.benimde öyleydi ikizlerim olduyine de kan testi yaptırın
Amin inşallah oyleyimdirBence de hamilesinizsağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Bana kalsa beklemicem de eşim bu silik çizgi olayına inanmıyor bence değilsin gününü bekle diyor ondan biraz da beklemek durumundayım ama catlicam meraktanBekleyebiliyorsan bekle madem:) ben adetin üzerinden 12 gün geçtikten sonra gitmiştim kan tahlili için
Sen bi hastaneye doğru sıvış kocanın yanındanBana kalsa beklemicem de eşim bu silik çizgi olayına inanmıyor bence değilsin gününü bekle diyor ondan biraz da beklemek durumundayım ama catlicam meraktan
Bakalım çalıştığım yerden izin alabilirsem yarın sabah gitmeyi düşünüyorum olmazsa artık pazartesi giderim :) bi de kimyasal gebelik olabilir bekle falan diye baya korkuttular beni :)Sen bi hastaneye doğru sıvış kocanın yanından
Canım testte hafif siliklik kimyasal a mı işaret olurmuş..ne alaka..hayırlısı olsun, dua etBakalım çalıştığım yerden izin alabilirsem yarın sabah gitmeyi düşünüyorum olmazsa artık pazartesi giderim :) bi de kimyasal gebelik olabilir bekle falan diye baya korkuttular beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?