- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Melan-kolik5
-
Teşekkür ederim canım bunu bilmiyordum öğleden sonra bakayım o zaman çok sağol :)hamilesinnnn tebrikk ederim.benimde boyle cikmisti ay hayatimin en enn ennn guzel aniydi...
bu arada saglik.ocaklarinda sabah yapilan test oglen 2 3 gbi ciktigi halde bize garanti olsun diye yarin ckar diyolar.bulundugun ilin halk sagligi merkezinin internet sitesine girersen sonuclarini ayni gun ordan ogrenebiliyosun ben hep oyle yapmstm.doktoru aramistm yarin cikacak demistm diuodu bende bugun cikmis sistemden bakin isterseniz diyodum.aaa evettttt diyodu.bu isler bole yani beklemeyin bosaa
rica ederimm hayirli olsunTeşekkür ederim canım bunu bilmiyordum öğleden sonra bakayım o zaman çok sağol :)
Teşekkür ederim doktorumda öyle dediHamilesin tebrikler.adetin gecsin kan ver
Canım adetime 4 gün kala yaptım ilk çıkmıştı 2 gün sonra da kan verdimAdetinize kaç gün kala yaptınız testi acaba
Ne güzel çıkmış siz de ben de üç gün kala yaptım negatif çıktı yarından sonraki gün adet günüm insallah adet olmam çok istiyorum çünküCanım adetime 4 gün kala yaptım ilk çıkmıştı 2 gün sonra da kan verdim
İnşallah canım kişiden kişiye degisiyomus en kesini adet olmazsan kan testi yaptırNe güzel çıkmış siz de ben de üç gün kala yaptım negatif çıktı yarından sonraki gün adet günüm insallah adet olmam çok istiyorum çünkü
Yarın bi daha denersin bazen testler de cikmayabiliyormusBugün de yaptım çıkmadıyarın adet günüm
Benim de böyle çıkmıştı canım Allah'a çok şükür hamileydim :)) kan testi ver benceBende hamile olabilir miyim acaba, şimdiden heyecanlandım
Yarın adet olmam lazım normalde bikaç gün geçsin testi tekrar rdiyim yine aynı çıkarsa kan veririmBenim de böyle çıkmıştı canım Allah'a çok şükür hamileydim :)) kan testi ver bence
Bende adetten 4 gün önce idrar testiyle öğrenmiştim canım. Adetten 2 gün önce kan testi yaptırdım 88 çıkmıştı :))Yarın adet olmam lazım normalde bikaç gün geçsin testi tekrar rdiyim yine aynı çıkarsa kan veririm
İnşallah benimde öyle olur Allah kucağınıza almayı nasip etsinBende adetten 4 gün önce idrar testiyle öğrenmiştim canım. Adetten 2 gün önce kan testi yaptırdım 88 çıkmıştı :))
Sağol canım inşallah :))İnşallah benimde öyle olur Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Bence hamilesin benim de böyle çıksa keşkeBende hamile olabilir miyim acaba, şimdiden heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?