- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi Melan-kolik5
-
Ben emziriyordum birde adetim düzenli değildi ben bel ağrım oldu ama adet olamadım diye şüphelenip evde test yaptım silik çıktıktan sonra kan testi verdim.Ya birşey sormak istiyorum siz kan testini ne zaman yaptırmıştınız adet günüm geçene kadar beklesem mi kan testi yaptırsam mı bilemedim kimyasal gebelikte olabiliyormuş o yüzden bekle dediler bana
Ya bi arkadaşımın da silik çıkmıştı ondan sonra adet olmuş doktor kimyasal demiş onu anlatınca bana bi korktum hayırlısı bakalım ya zaten ilk denememizdi olursa güzel olur :)Canım testte hafif siliklik kimyasal a mı işaret olurmuş..ne alaka..hayırlısı olsun, dua et
Teşekkür ederim baya yardiminiz oldu inşallah kan testi de olumlu çıkar :)Ben emziriyordum birde adetim düzenli değildi ben bel ağrım oldu ama adet olamadım diye şüphelenip evde test yaptım silik çıktıktan sonra kan testi verdim.
Ay inşallah ya valla içimi rahatlattınızhamilesin.nokta.net
adetten beş gün önce bundan daha silik çıkmıştı bendeAy inşallah ya valla içimi rahatlattınız
İlk gebeliğinizmi olacak? Silikse zaten gebelik var ama değerler yükselmemiş olduğundan öyle çıkıyor.insallah hamilesiniz sonucu yazın ama merak ederizTeşekkür ederim baya yardiminiz oldu inşallah kan testi de olumlu çıkar :)
İnşallah darasi başıma sizin de çocuğunuzu Allah size bağışlasın :)adetten beş gün önce bundan daha silik çıkmıştı bende
adet günümde kan testi ve hamileydimm
Evet ilk olucak ondan çok heyecanlandım zaten kan testini de yapayım ondan sonra yazicam tabi sonucumu :)İlk gebeliğinizmi olacak? Silikse zaten gebelik var ama değerler yükselmemiş olduğundan öyle çıkıyor.insallah hamilesiniz sonucu yazın ama merak ederiz
teşekkürler şimdi 3,5 yaşında benim sıpamİnşallah darasi başıma sizin de çocuğunuzu Allah size bağışlasın :)
Amin inşallah çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun
Hamilesiniz
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet ilk olucak ondan çok heyecanlandım zaten kan testini de yapayım ondan sonra yazicam tabi sonucumu :)
İnşallah canım ya :)Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ne güzel ya darası başıma inşallah :)Benimde adet günümden 3 gün önce böyle silik çıkmıştı bir hafta sonra kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim.
hamilesin o belli de o nasıl testmis öyle ertesi güne çıkan. Sağlık ocağında mi yaptırdınız ? hastane acillerinde yaptırılıyor ya da özel kurumlardaGünaydın herkese kan verdim bugün ama yarın öğleden sonra 3 gibi çıkarmış sonuçlarım ya uzun zaman baya
Evet sağlık ocağında yaptırdım iş yerime en yakın orası izin de alamayınca mecburen orda yaptırmak zorunda kaldımhamilesin o belli de o nasıl testmis öyle ertesi güne çıkan. Sağlık ocağında mi yaptırdınız ? hastane acillerinde yaptırılıyor ya da özel kurumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?