Adet gününden önce silik idrar testi

Ya birşey sormak istiyorum siz kan testini ne zaman yaptırmıştınız adet günüm geçene kadar beklesem mi kan testi yaptırsam mı bilemedim kimyasal gebelikte olabiliyormuş o yüzden bekle dediler bana
Ben emziriyordum birde adetim düzenli değildi ben bel ağrım oldu ama adet olamadım diye şüphelenip evde test yaptım silik çıktıktan sonra kan testi verdim.

Hayırlı olsun
Hamilesiniz
Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Benimde adet günümden 3 gün önce böyle silik çıkmıştı bir hafta sonra kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim.

Günaydın herkese kan verdim bugün ama yarın öğleden sonra 3 gibi çıkarmış sonuçlarım ya uzun zaman baya

Günaydın herkese kan verdim bugün ama yarın öğleden sonra 3 gibi çıkarmış sonuçlarım ya uzun zaman baya
hamilesin o belli de o nasıl testmis öyle ertesi güne çıkan. Sağlık ocağında mi yaptırdınız ? hastane acillerinde yaptırılıyor ya da özel kurumlarda

hamilesin o belli de o nasıl testmis öyle ertesi güne çıkan. Sağlık ocağında mi yaptırdınız ? hastane acillerinde yaptırılıyor ya da özel kurumlarda
Evet sağlık ocağında yaptırdım iş yerime en yakın orası izin de alamayınca mecburen orda yaptırmak zorunda kaldım

hamilesinnnn tebrikk ederim.benimde boyle cikmisti ay hayatimin en enn ennn guzel aniydi...
bu arada saglik.ocaklarinda sabah yapilan test oglen 2 3 gbi ciktigi halde bize garanti olsun diye yarin ckar diyolar.bulundugun ilin halk sagligi merkezinin internet sitesine girersen sonuclarini ayni gun ordan ogrenebiliyosun ben hep oyle yapmstm.doktoru aramistm yarin cikacak demistm diuodu bende bugun cikmis sistemden bakin isterseniz diyodum.aaa evettttt diyodu.bu isler bole yani beklemeyin bosaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…