- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Canım bizde 1 yıldır istiyorduk ben tahlil yaptırdım biraz daha artmış umarım hayırlısıyla daha çok yükselir.. Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinkızlar ben adet oldum zaten neyine umutlanıyosam olmuyo işte her ay hüsran 1 yıl bitti artık eşim ve benim tahlillerimde oldu sorun yok sadece tüplerime bakılmadı oda pahalı bekleyelim dyoruz.. siz nekadardır istyosunuz cocuk
hamilemsn yani cnm bthcg mi artıyor :)Canım bizde 1 yıldır istiyorduk ben tahlil yaptırdım biraz daha artmış umarım hayırlısıyla daha çok yükselir.. Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşllah Allah'ın izniyle öle gibi canım bugün dayanamadım yine yatırdım test 24 saat olmamasına rağmen 1 kat artmış yarın beklesem 2 kat artacak demekki içten içe seviniyorum kesinleşmesedehamilemsn yani cnm bthcg mi artıyor :)
Ben kırmızı kart gördümBenimde 17 sinde ve bu 9 denemem Allahım isteyen herkese nasip eulesin inş
benimde 2.63 çıktı inşallah hamileyizdir ama sonuçlarımız umutsuz2 günüm var bnmde ama 3 gün önce kan verdim 0.100çok istiyorum inş olur ama değer bütün umudumu kırdı
Test şuanda negatif ama eğer 2 gün sonra hala olmamış olursan tekrar kan tahlili yaptır bence eğer hala negatifse doktora gitmeni öneririm. Çok gecikmiş çünkü18/08/2015 tarihinde oldum geçen ay normalde 4-5 gün erken olurum ama hala olmadım bekliyorum bende hala bugün kan testti yaptırdım 2.63 çıktıyardımcı olursanız çok sevinirim merak ediyorum sonucu alınca üzüldüm
Alında çok da geçmemiş şimdi tekrar okudum da mesajını belki bu ay gecikmiştir sat a kadar bekleyebilirsen bekle bence bekleyemem dersen de az önce de dediğim gibi 2 gün sonra tekrarla istersen18/08/2015 tarihinde oldum geçen ay normalde 4-5 gün erken olurum ama hala olmadım bekliyorum bende hala bugün kan testti yaptırdım 2.63 çıktıyardımcı olursanız çok sevinirim merak ediyorum sonucu alınca üzüldüm
İnşallah canım beklemek çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunBende öyle düşünüyorum canım çok teşekkür ederim inşallah olumlu bi sonuç çıkar
amin canımİnşallah canım beklemek çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin insselam bayanlar
benimde 22 eylül..inş bu ay gelmez ya artık cok istiyorum 21 ay oldu bi bayram hediyesi gibi gelsin bebişim
bingoo:))9 benim de 17 eylül :)Arkadaslar herkese merhaba. Ben araniza yeni katildim Benimde 17 Eylul. 5 aydır korunmuyoruz. Her an adet olcm diye korkuyrm. 5 aydır her adet gunumde perisan oluyorum. Suana kadar hic hamilelik belirtim olmadi. Biraz mutsuzum ya olursam diye. Bu ayda hamilelik olmazsa doktora gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?