ADET GÜNÜNÜ BEKLEYENLER BUYRUN BERABER BEKLEYELİM...

Canım bizde 1 yıldır istiyorduk ben tahlil yaptırdım biraz daha artmış umarım hayırlısıyla daha çok yükselir.. Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

18/08/2015 tarihinde oldum geçen ay normalde 4-5 gün erken olurum ama hala olmadım bekliyorum bende hala bugün kan testti yaptırdım 2.63 çıktı yardımcı olursanız çok sevinirim merak ediyorum sonucu alınca üzüldüm

Test şuanda negatif ama eğer 2 gün sonra hala olmamış olursan tekrar kan tahlili yaptır bence eğer hala negatifse doktora gitmeni öneririm. Çok gecikmiş çünkü

Bende öyle düşünüyorum canım çok teşekkür ederim inşallah olumlu bi sonuç çıkar

Alında çok da geçmemiş şimdi tekrar okudum da mesajını belki bu ay gecikmiştir sat a kadar bekleyebilirsen bekle bence bekleyemem dersen de az önce de dediğim gibi 2 gün sonra tekrarla istersen

benim de 20 eylül 5 aydır korunmuyoruz bu ay klomen kullandım ama bakalım

selam bayanlar
benimde 22 eylül..inş bu ay gelmez ya artık cok istiyorum 21 ay oldu bi bayram hediyesi gibi gelsin bebişim

merhaba kızlar benim de 19 eylül :) 3 yıldır bekliyoruz inş. bu ay olmuştur...

Aynen ya beklemek o kadr zor ki artk burdaki paylasmlari okuyarak zaman geciriyorm okudukça ümitleniyrm sonra üzülüyoruz tabi bugün Karnım çok ağrıdı bilemedm neden normlde adetim yaklsnca karin agrisi hic cekmem genlde belim agrir bel agrmda hic yok

bingoo:))9 benim de 17 eylül :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…