ADET GÜNÜNÜ BEKLEYENLER BUYRUN BERABER BEKLEYELİM...

ben de adetimin kesin geleceği kanısındayım..bat 17 eylül.....3 gün öncesi erken geb.testi negatif...dün sabah normal test negatiff...bakalım adete 1 kala yani yarın predictor express var elimde o ne göstericek ama oldukça ümitsizim...olsaydı çıkardı...hi göğüs acıması kasık batması vs yok...sıradan bir gün gibi pöff yaaaaaaaa

Bana erken gebelik testi icin onerebilecegin bir test varmi yarin olmazsam eger bende bir test yapayim. Bole ha oldum ha olcagm diye beklemektn kafayi ycm ya

Bana erken gebelik testi icin onerebilecegin bir test varmi yarin olmazsam eger bende bir test yapayim. Bole ha oldum ha olcagm diye beklemektn kafayi ycm ya
valla cnm predictor piyasada çok yaygın ..bana eczacının verdiği miratech marka idi...ama clearblue diye bşir marka var dijital ama 30 tl almadım çok pahalı geldi.ama bu test haftasına kadar ekranında gösteriyor

Arkadaşlar adetime 2 gün varr 5 aydır her ay test yaptım bu ay böyle bişey var sizce bedir bu yardım lütfeeen

Eklentiler

• image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 187
öyleki artık testlerde hafif silik görünce içiini açmaya falan başladım :) RAbbim hayırlı olan günde hepimize nasip etsin

Merhaba bende aranıza yeni katıldım.BAT 25 EYLÜL bakalım çok heyecanlıyım.Ovulasyon 11 eylül.Yumurtlama dönemimden 2 gün önce eşimle ilişkiye girdik.Dua edelim kızlar hamiş olalım.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş

selam kızlar :) yaklaşık son 1 haftadır bu konuyu ve bunla alakalı biçok konuyu kaçak takip ediyordum...aslında 2 sene öncesine kadar başka isimle üyeliğim vardı ama unutmuşum şifremi adımı bile ozaman evlilik hazırlıkları sayfalarına ilgiliydim :)) eylül de 2 senemiz oldu bizimde...geçen ay tatile çıktık bodrum a ve bebeğimiz olmasını çok istiyorduk tatil bebeği olabilir belki.regl tarihim 21 i gibi görünüyor bakalım..bende telefonuna program indirenlenim çoğu kez yanıltmamıştır beni :)

Bat 17 eylul yani bugun. Dunde erken gebelik testi yaptim negatif. Hala bi umut olabilirmi acaba. Suan icin adet belirtileride yok.

Canim aynen bende senin durumundayim ne dusunecegimi bilmiyorum

Canm malesef benm bu ayda yok kirmizilar geldi. Arkadasin dedigi gibi bu ayda husran. Yoruldum artk zaten kocann umrunda degil hep kadinlar stres yapio benm koca biraz da sinirlendirdi beni o bana yalbarana kadar artk ara vericm

Canm malesef benm bu ayda yok kirmizilar geldi. Arkadasin dedigi gibi bu ayda husran. Yoruldum artk zaten kocann umrunda degil hep kadinlar stres yapio benm koca biraz da sinirlendirdi beni o bana yalbarana kadar artk ara vericm
yipranan taraf hep kadinlar olur zaten odunluk onlarin ruhlarinda var.bende suan bisey yok bu ay olmazsa birakicam zaten planlamayi relax olucam en iyisi

yipranan taraf hep kadinlar olur zaten odunluk onlarin ruhlarinda var.bende suan bisey yok bu ay olmazsa birakicam zaten planlamayi relax olucam en iyisi

Bencede en iyisi o.. bide su etraftaki insanlar sorup durmasa cocuk yokmu cocuk ne iyi olacak. Neyse artk kulaklarmi tikayacagim. Allah en hayirli zamanda nasip eder ins herkese

Bencede en iyisi o.. bide su etraftaki insanlar sorup durmasa cocuk yokmu cocuk ne iyi olacak. Neyse artk kulaklarmi tikayacagim. Allah en hayirli zamanda nasip eder ins herkese
O teyzelerin agzinin payini ver canim bidahada sormuyorlarkac yillik evlisin amin ins .vakti zamani vardir elbet sabir

Bende beklıyorum ıkıncı denemem.ama duzensız adetım oldugu ıcın gunu bellı deyıl 26dan sonra bır gun(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…