canımm sen de az kalmış :)benimde 20 nisan
az kalmış canım umarım bebişin sennledir :)
Cnm 1de gtcm dr ben:) randevum o zaman cnm:) lz birde ckmyrmus bebek yeminle cldririm artk ya
Umarım canım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım umarım bu sefer sağlıklıdır varsada. Allahım kucaklarımızı doldurur inşallah belirtin varmı senin
Umarım canım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım umarım bu sefer sağlıklıdır varsada. Allahım kucaklarımızı doldurur inşallah belirtin varmı senin
vardır vardır :) stress yok
ama zaman geçmiyor resmencanımm sen de az kalmış :)
Strese grmyrm cnm ama yoksada olim diyorum arrk ya cunku, bolesi daha zor ya:)vardır vardır :) stress yok
Ay kizlar Bn hamileyim galibaiki gündür kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı az önce erken gebelik testi yptim çift çizgi çıktı:) kan testi için erken mi sizce regl tarihinin geçmesini mi bklym
Canım 6,3 çıkmış değer 10 dan yüksek olması gerek di mi ? 2 gün snra yine yaptircam.
Hayırlısı olsun kuzum her hastanenin referans değerleri farklıdır 5 den yüksek şuan gebelik söz konusu çarşamba günü tekrarla testi inşallah artar canım
aa hastaneye sormadım ki :) 10 dan yüksekse yazıyordu nette ordan kendim sonuç çıkardım. şimdi bir idrar testi daha yaptım acaba yanlış mı oldu diye o da çift çıktı. çok yeni olduğu için düşük diyedüşünüyorum ben deHayırlısı olsun kuzum her hastanenin referans değerleri farklıdır 5 den yüksek şuan gebelik söz konusu çarşamba günü tekrarla testi inşallah artar canım
İnşallah öyledir :)Bence artar değer kötü gelmedi bana
ay canım kaçırmayın. üşenenin çocuğu olmazmış:)benim adetime 15 gün kaldı ve yarın yumurtlama günüm 3 gün dayan dedim kocama baba olmak istiyorsan.istemiyorsa sallamaz.
benim adam üşengeç.ay canım kaçırmayın. üşenenin çocuğu olmazmış:)
Bence artar değer kötü gelmedi bana
aa hastaneye sormadım ki :) 10 dan yüksekse yazıyordu nette ordan kendim sonuç çıkardım. şimdi bir idrar testi daha yaptım acaba yanlış mı oldu diye o da çift çıktı. çok yeni olduğu için düşük diyedüşünüyorum ben de
Canım söyle anlatayım benim geçen ay adetten 3 gün önce bariz çizgiyi görüyordum adet günü kan verdim sonuçlar çıkana kadar evde gebelik testi yaptım ve çizgi git gide yok olmuştu yani değerim düşüyordu. 5.43 çıktı kan değerim ve doktor gebelik var daha çok yeni dedi. yani 3 gün önce net çizgide test yapsaydım değer kim bilir kaçtı :) önemli olan 2 günde bir artması seninde değerin şuan gebeliği gösteriyor strest yapma hiç :)
Canım söyle anlatayım benim geçen ay adetten 3 gün önce bariz çizgiyi görüyordum adet günü kan verdim sonuçlar çıkana kadar evde gebelik testi yaptım ve çizgi git gide yok olmuştu yani değerim düşüyordu. 5.43 çıktı kan değerim ve doktor gebelik var daha çok yeni dedi. yani 3 gün önce net çizgide test yapsaydım değer kim bilir kaçtı :) önemli olan 2 günde bir artması seninde değerin şuan gebeliği gösteriyor strest yapma hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?