adet gününü bekleyenler :)

az kalmış canım umarım bebişin sennledir :)

Umarım canım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım umarım bu sefer sağlıklıdır varsada. Allahım kucaklarımızı doldurur inşallah belirtin varmı senin

Umarım canım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım umarım bu sefer sağlıklıdır varsada. Allahım kucaklarımızı doldurur inşallah belirtin varmı senin

amin canım inşallah allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatar nasip etsin. Canım 2 gündür kasık ve bel agrım var dün gece de miden bulandı dedim acaba belirti mi bunlar çünkü daha 5 gün var regle. sabah hassas test aldım pozitif çıktı gittim kan verdim onu bekliyorum şimdi.

Kan testi için erken değil bence bugün gidin hemen yapın. Beni dinleyin lutfeeeeeeeeennnnn hamilelik varsa cikiyo çünkü kanda hemen

Canım 6,3 çıkmış değer 10 dan yüksek olması gerek di mi ? 2 gün snra yine yaptircam.

Hayırlısı olsun kuzum her hastanenin referans değerleri farklıdır 5 den yüksek şuan gebelik söz konusu çarşamba günü tekrarla testi inşallah artar canım

Hayırlısı olsun kuzum her hastanenin referans değerleri farklıdır 5 den yüksek şuan gebelik söz konusu çarşamba günü tekrarla testi inşallah artar canım
aa hastaneye sormadım ki :) 10 dan yüksekse yazıyordu nette ordan kendim sonuç çıkardım. şimdi bir idrar testi daha yaptım acaba yanlış mı oldu diye o da çift çıktı. çok yeni olduğu için düşük diyedüşünüyorum ben de

benim adetime 15 gün kaldı ve yarın yumurtlama günüm 3 gün dayan dedim kocama baba olmak istiyorsan.istemiyorsa sallamaz.

Canım söyle anlatayım benim geçen ay adetten 3 gün önce bariz çizgiyi görüyordum adet günü kan verdim sonuçlar çıkana kadar evde gebelik testi yaptım ve çizgi git gide yok olmuştu yani değerim düşüyordu. 5.43 çıktı kan değerim ve doktor gebelik var daha çok yeni dedi. yani 3 gün önce net çizgide test yapsaydım değer kim bilir kaçtı :) önemli olan 2 günde bir artması seninde değerin şuan gebeliği gösteriyor strest yapma hiç :)

canım şu an hamile misin ? Kimyasal mı oldu anlayamadım

şuan doktora gitmeli miyim peki yoksa biraz bekleyeyim mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…