Inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebegin allahım hepimize yaşatsın bu duyguyuYok canım adet günüm 21 nisan daha önce 2 kimyasal yaşadığım için perşembe testi tekrarlıcam koyulaşma olursa direk kan vericem üzülmek istemiyorum çünkü
ay çizgi var var :) gözün aydın canım. ben de test yaptırdım bugün yine 29,28 olmuş değer :) sen de git ver hemen kan
Inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebegin allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu
senin korkmana gerek yok artık o zaman bebeginin seninle degerin iki katına çıkmış hayırlı olsunay çizgi var var :) gözün aydın canım. ben de test yaptırdım bugün yine 29,28 olmuş değer :) sen de git ver hemen kan
canım bebişine kuvvet :) perşembe hayırlı hebarlerin olsun inşallah :)Yok canım adet günüm 21 nisan daha önce 2 kimyasal yaşadığım için perşembe testi tekrarlıcam koyulaşma olursa direk kan vericem üzülmek istemiyorum çünkü
çok şükür canım teşekkür ederim :) yarın bi doktora gideyim bakm :)senin korkmana gerek yok artık o zaman bebeginin seninle degerin iki katına çıkmış hayırlı olsun
canım bebişine kuvvet :) perşembe hayırlı hebarlerin olsun inşallah :)
Gidecek misin bugün hastaneye ya kendi sonucummus gibi merak ediyorum şuan inşallah 2 değil 3 katı olmuşturçok şükür canım teşekkür ederim :) yarın bi doktora gideyim bakm :)
Allah yardımcın olsun bu şekilde beklemek çok zor ne gün belli ne zamanKızlar benim 34 günüm gecti bugun. Ne gelen var ne giden :) 1 hafta once falan idrar testim negatifti. O yüzden artık ne test yapıyorum ne de baska bise. Hastaneye gitmeyede eriniyorum zaten . Adetlerim hep düzensiz. 20 yasındayım. 2 yıl olacak nerdeyse her gün gectiginde evde test yapıyodum. Bıktım valla
canım bebişine kuvvet :) perşembe hayırlı hebarlerin olsun inşallah :)
Cnm nasılsın kan verdin mi
Gidecek misin bugün hastaneye ya kendi sonucummus gibi merak ediyorum şuan inşallah 2 değil 3 katı olmuştur
Kuzuum çok sevindimm güzel artıyor değerlerin benimde kan sonucum 65.50 çıktı çok şükür
ayyyy çok sevindimmmmmmmm :) çok şükür allahıma :) hamile arkadaşı olduk desene :) hangi şehirdesin ?
Slm kızlar bende adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum
27 Nisan:)
Çok şükür öyle olduk kuzum izmirde yaşıyorum sen nerede yaşıyorsun :)
istanbul canım :) doktor ne kadar önemli bu süreçte onu anladım. çok şükür ki kadın çok ilgiliydi çok tatlı dilliydi sorduğum herşeyi sabırla cevapladı :)
Slm kızlar bende adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum
27 Nisan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?