adet gününü bekleyenler :)

Yok canım adet günüm 21 nisan daha önce 2 kimyasal yaşadığım için perşembe testi tekrarlıcam koyulaşma olursa direk kan vericem üzülmek istemiyorum çünkü
Inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebegin allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu

ay çizgi var var :) gözün aydın canım. ben de test yaptırdım bugün yine 29,28 olmuş değer :) sen de git ver hemen kan

Perşembe testi tekrarlıcam cnm sonra kan vericem :) senin düğün değer 6 kusurlardaydı demi

ay çizgi var var :) gözün aydın canım. ben de test yaptırdım bugün yine 29,28 olmuş değer :) sen de git ver hemen kan
senin korkmana gerek yok artık o zaman bebeginin seninle degerin iki katına çıkmış hayırlı olsun

Yok canım adet günüm 21 nisan daha önce 2 kimyasal yaşadığım için perşembe testi tekrarlıcam koyulaşma olursa direk kan vericem üzülmek istemiyorum çünkü
canım bebişine kuvvet :) perşembe hayırlı hebarlerin olsun inşallah :)

Kızlar benim 34 günüm gecti bugun. Ne gelen var ne giden :) 1 hafta once falan idrar testim negatifti. O yüzden artık ne test yapıyorum ne de baska bise. Hastaneye gitmeyede eriniyorum zaten . Adetlerim hep düzensiz. 20 yasındayım. 2 yıl olacak nerdeyse her gün gectiginde evde test yapıyodum. Bıktım valla

Allah yardımcın olsun bu şekilde beklemek çok zor ne gün belli ne zaman

Cnm nasılsın kan verdin mi

Gidecek misin bugün hastaneye ya kendi sonucummus gibi merak ediyorum şuan inşallah 2 değil 3 katı olmuştur

kızlar merhabaaa :)

bugün yine kan verdim doktora da gittim. Değer 57 olmuş. 1000 olmasını beklicez dedi doktor. 1000 olduktan sonra keseyi göreceğiz dedi. Şimdi ara ara kan verip değeri beklicez bakalım :) her gün 2 katından hesaplarsak 4 5 gün sonra çıkar sanırım.

Kuzuum çok sevindimm güzel artıyor değerlerin benimde kan sonucum 65.50 çıktı çok şükür minnis

ayyyy çok sevindimmmmmmmm :) çok şükür allahıma :) hamile arkadaşı olduk desene :) hangi şehirdesin ?

Çok şükür öyle olduk kuzum izmirde yaşıyorum sen nerede yaşıyorsun :)

Çok şükür öyle olduk kuzum izmirde yaşıyorum sen nerede yaşıyorsun :)

istanbul canım :) doktor ne kadar önemli bu süreçte onu anladım. çok şükür ki kadın çok ilgiliydi çok tatlı dilliydi sorduğum herşeyi sabırla cevapladı :)

istanbul canım :) doktor ne kadar önemli bu süreçte onu anladım. çok şükür ki kadın çok ilgiliydi çok tatlı dilliydi sorduğum herşeyi sabırla cevapladı :)

Aynen cnm bende randevu aldım yarın için hayırlısı ile birde doktordan fikir alalım :) doktor önemli çok sevindim iyi bir doktora gelmene :) izmir istanbul kardeş yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…