adet gününü bekleyenler :)

mehaba kızlar benimde bat 25 nisan klomen+catlatma+aşılama oldum bu ay bende bi sorun yokta eşimin spermleri çok az oldugu için bebegimizz olmuyor bakalım bu ay kısmet olacakmı bu arada size soru sormak istiyorum catlatma iğnesinin etkisi kanımda ne zaman yok olur daha 7 gün oldu aşılama olalı 10, gün yapsam çıkarmı acaba ?

üzüntünü yenilemek istemem ama kimyasal nasıl oluyor canım bilmiyorum da ben

Kuzum sessiz düşük döllenemeyen spermi atıyorsun yani her kadının başına gelen birşey doktorlar ondan diyor adet geçmeden test yapmayın diye yani bir keseyi yada bebeği düşürmüyorsun spermi atıyorsun sağlıksız olduğu için

hmm anladım cnm teşekkür ederim :)

Benim negayf cktı cnm 10gun gecti ve halen 0.100 ckti hamile olcgmi dsnmyrm artk ben adet olmk istyrm artk iyice morlm bozldu ya

Benim negayf cktı cnm 10gun gecti ve halen 0.100 ckti hamile olcgmi dsnmyrm artk ben adet olmk istyrm artk iyice morlm bozldu ya

canım hiç moralini bozma bir dahaki ay olur stress yapma kendine yeter ki . Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah yumurtlama testi kullndın mı hıc

canım hiç moralini bozma bir dahaki ay olur stress yapma kendine yeter ki . Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah yumurtlama testi kullndın mı hıc
Yok cnm kullanmcm artk aravericm skldm hep aynı sonc gercektn adet beklyrm oluyim daha cock dusunmcm anlacn senn wnc nldu cmm

cnm benimki 6.3 çıktı çarşamba bi daha yapcz
Cnm 5 ustu hamilelik var hayrli olsn senn cnm bak bakalm nr kadr arts gostryr cnm skma canini yenidr dye ole az ckmstir cnm sevndm senn adna hamilelik vsr cnm

Cnm 5 ustu hamilelik var hayrli olsn senn cnm bak bakalm nr kadr arts gostryr cnm skma canini yenidr dye ole az ckmstir cnm sevndm senn adna hamilelik vsr cnm
ya cnm sbahtan beri okyyorum çok düşük belli olmaz gibi şeyler yazmışlar. ben de korktum biraz. kanda bu kadar düşükken idrarda bu kadar erken belli olması kafamı karıstrdı

ya cnm sbahtan beri okyyorum çok düşük belli olmaz gibi şeyler yazmışlar. ben de korktum biraz. kanda bu kadar düşükken idrarda bu kadar erken belli olması kafamı karıstrdı
Cnm kan gelmedgi surece korkma kan gelrse kimyasldr cnm ins degldr ole bakalm degern iki kati yukselckmi sen cstsmba tekrr yaptgnda degerin 24 gbi ckarsa cnm sknti yoktr bakalm ne ckck

Cnm kan gelmedgi surece korkma kan gelrse kimyasldr cnm ins degldr ole bakalm degern iki kati yukselckmi sen cstsmba tekrr yaptgnda degerin 24 gbi ckarsa cnm sknti yoktr bakalm ne ckck
hadi inşallah bakalım nasıl beklicez şimdi 2 gün :)

Kızlar dayanamadım test yaptım

Eklentiler

• IMG_6299.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 65
Ben o ikinci çizgiyi gördüm ay hadi inşallah kan vermismiydin

Yok canım adet günüm 21 nisan daha önce 2 kimyasal yaşadığım için perşembe testi tekrarlıcam koyulaşma olursa direk kan vericem üzülmek istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…