canım şu an hamile misin ? Kimyasal mı oldu anlayamadım
üzüntünü yenilemek istemem ama kimyasal nasıl oluyor canım bilmiyorum da benCanım geçen ay kimyasal gebelik yasadım canım bu ay beklemedeyim :) 21 nisan bat bakalım
şuan doktora gitmeli miyim peki yoksa biraz bekleyeyim mi ?
üzüntünü yenilemek istemem ama kimyasal nasıl oluyor canım bilmiyorum da ben
hmm anladım cnm teşekkür ederim :)Kuzum sessiz düşük döllenemeyen spermi atıyorsun yani her kadının başına gelen birşey doktorlar ondan diyor adet geçmeden test yapmayın diye yani bir keseyi yada bebeği düşürmüyorsun spermi atıyorsun sağlıksız olduğu için
hmm anladım cnm teşekkür ederim :)
Benim negayf cktı cnm 10gun gecti ve halen 0.100 ckti hamile olcgmi dsnmyrm artk ben adet olmk istyrm artk iyice morlm bozldu ya
Yok cnm kullanmcm artk aravericm skldm hep aynı sonc gercektn adet beklyrm oluyim daha cock dusunmcm anlacn senn wnc nldu cmmcanım hiç moralini bozma bir dahaki ay olur stress yapma kendine yeter ki . Allahım hayırlısını nasip etsin inşallahyumurtlama testi kullndın mı hıc
Yok cnm kullanmcm artk aravericm skldm hep aynı sonc gercektn adet beklyrm oluyim daha cock dusunmcm anlacn senn wnc nldu cmm
Cnm 5 ustu hamilelik var hayrli olsn senn cnm bak bakalm nr kadr arts gostryr cnm skma canini yenidr dye ole az ckmstir cnm sevndm senn adna hamilelik vsr cnmcnm benimki 6.3 çıktı çarşamba bi daha yapcz
ya cnm sbahtan beri okyyorum çok düşük belli olmaz gibi şeyler yazmışlar. ben de korktum biraz. kanda bu kadar düşükken idrarda bu kadar erken belli olması kafamı karıstrdıCnm 5 ustu hamilelik var hayrli olsn senn cnm bak bakalm nr kadr arts gostryr cnm skma canini yenidr dye ole az ckmstir cnm sevndm senn adna hamilelik vsr cnm
Cnm kan gelmedgi surece korkma kan gelrse kimyasldr cnm ins degldr ole bakalm degern iki kati yukselckmi sen cstsmba tekrr yaptgnda degerin 24 gbi ckarsa cnm sknti yoktr bakalm ne ckckya cnm sbahtan beri okyyorum çok düşük belli olmaz gibi şeyler yazmışlar. ben de korktum biraz. kanda bu kadar düşükken idrarda bu kadar erken belli olması kafamı karıstrdı
hadi inşallah bakalım nasıl beklicez şimdi 2 gün :)Cnm kan gelmedgi surece korkma kan gelrse kimyasldr cnm ins degldr ole bakalm degern iki kati yukselckmi sen cstsmba tekrr yaptgnda degerin 24 gbi ckarsa cnm sknti yoktr bakalm ne ckck
Bekle cnm nlck gebelk var iste sabret:)hadi inşallah bakalım nasıl beklicez şimdi 2 gün :)
Ben o ikinci çizgiyi gördüm ay hadi inşallah kan vermismiydinKızlar dayanamadım test yaptım
Kızlar dayanamadım test yaptım
Ben o ikinci çizgiyi gördüm ay hadi inşallah kan vermismiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?