Adet kanamasi ilk gece

kurukuru3494

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
15
11
3
Merhaba arkadaşlar.Malum ilk gece icin kanama çözümleri arıyordum.yarin düğünüm var. Ve bugün regl oldum.bi kaç gün sonra kanama azalınca ilişkiyi düşünüyorum.gelen kanın regl kanaması olduğunu anlar mı.lütfen yargılamayın zor durumdayim

Ayy millet neler yaşıyor gerçekten çok üzülüyorum

Bir kaç gün sonra için düşünmüşsünde adama ne bahane sunacaksın o sırada? Regl olduğunu bilecek mi?

Gözünüz aydın işte istediğiniz gibi olmuş. Geçenlerde bi konunuzu okumuştum. Yapay kızlık ve regliyi düğüne denk getirmekle ilgili. Çok muzdariptiniz

Keşke eşlerinize, bir ömür hayatınızı paylaşacağınız adamlara bu yalanları söylemeseniz. Ne yaşadınız bilmiyorum, ama olur da bir gün gerçekleri, olanları başkalarından duyarlarsa, inanın daha çok sizin ona kurduğunuz oyuna fena bir tepki verirler. Dürüstlük gerçekten çok önemli. hanı yüzüne bakarken bile insan kendini tedirgin hisseder. Evliliğe böyle bir yalanla değil de oyunla girmek ne kadar doğru sizce ? Zarınız dursa da durmasa da siz değelirsiniz ! Bunu asla unutmayın. Kendinizi ezdirmeyin. Dinimizde bile eşinize geçmişte ilişkiye girdiğinizi söylememeniz gerekiyor. Böyle küçük oyunlara bulaşmayın hiç, kendinizi küçük düşürmeyin. Kalmş ki bazı kadınlar zarsız doğuyor.

Anlamadım ? Siz söylenmesi taraftarı mısınız söylenmemesi mi? Hem yalan söylemeyin demiş hem de dinimizde bile söylenmemesi gerek geçmiş ilişki demişsiniz? Ne alaka?

Anlamadım ? Siz söylenmesi taraftarı mısınız söylenmemesi mi? Hem yalan söylemeyin demiş hem de dinimizde bile söylenmemesi gerek geçmiş ilişki demişsiniz? Ne alaka?
Çok alaka. Evlenmeden önce söylenmez, evlendikten sonra eşiniz neden bekaretinin kalmadığını sorduğunda “eğlence de kaybettim” denilir. Eğlence demek, cinsel ilişki, masturbasyon, aktiviteler (spor...) vs. Tam olarak neyi kiminle yaptığı söylenmez. Bunu da anlamadıysanız güzel bir şekilde sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tekrar tekrar okudum dinimizde iliskiye girildigi kiminle girildigi söylenmemesi gerekiyor ancak evlendikten sonra yazmissiniz ne anlami kalir ki evlendikten sonra söylemenin
Zaten yanlıs basta olmus iliski yasanmis o zamana kadar din düsünülmemisse son noktada dusunmenin anlami yok
O asamada artik kendine ve esine zarar gelmeyecek hareketi yapmasi daha uygun olur zaten kiminle girildiginin bi onemi de yok
yanlis anlasilmasin konu sahibi arkadasim amacim kesinlikle yargilamak degil, haddimde degil zaten dünya hali biz neler yaptik yapiyoruz da Allah yardimcin olsun insallah

Eşiniz soracağınca kös kös mı bakacaksanız ona ? « zaten yanlıs basta olmus iliski yasanmis o zamana kadar din düsünülmemisse son noktada dusunmenin anlami yok » bu çok yanlış.... zamanında bir hata yaptı diye hiç mı tövbe ve istiğfar etmesin ?

Tövbe ettikte, evlendikten sonra adama bunu söylemek aptal yerine koymakla eş değer, köprüyü geçip nikahı kıydırıp sonra bunu mu diyeceksiniz? Bence çok saçma... o aşamadan sonra emin olun hiçbir erkek bunu duymak istemez. Ben erkek olsam keşke diktirseydi de hiç bilmeseydim bile diyebilirdim. Bu adamın kırmızı çizgisiyse eğer hayatı boyunca ya sizden soğuyacak ya da terkedip gidecek, sırf evli diye gidemeyecek belki de... Bence bu durum daha kötü...

Neden aptal yerine koymakla eş değer düşüncedesiniz ? Onu fazla anlayamadım. Zorla nikah kıydırmıyoruz. Karşıda ki adam bizi biz olduğumuz için seviyor, belki de aile kurmak için evleniyor. Bacak arasında ki duruyor mu diye değil. Terk ediyorsa zaten hiç sevmemiştir. Bizi geçmişimizle yargılamak onlara düşmez. Bizde insanız, kimse kimseden üstün değildir.
Bir tık yukarıda “Misal sağlık sorunlarından dolayı kız zarını kaybeder. Suç mudur ? Değildir. Adamın sorması en doğal hakkı. Belki eşinin doğuştan zarı yoktu” demiştim. Her adam “zarı duran” bir kızla evlenecek diye bir kanun da yok. O zarı gerçekten çok abartıyorsunuz, bir bayan bile “Ben erkek olsam keşke diktirseydi de hiç bilmeseydim” diyorsa erkeklerin bize aşşamalası çok normal. İşin en garibi de neredeyse hiç bir kadın eşinin bakir olup olmadığını düşünmez, sorgulamaz, kafasına takmaz. Peki neden karşı tarafın bunu yapmasına müsade ediyorsunuz ? Onların bizden ne farkı var ?

Hanı demişsiniz ya “Ben erkek olsam keşke diktirseydi de hiç bilmeseydim”, profesyonel kirişleri bilir misiniz ? Ben bundan bir kaç yıl önce cimnastik yapıyordum. Günün birinde, oldukça yüksek bir kirişten düştüm. Üzerindeyken ayağım kayıp bacaklarım o kirişin üstünde ikiye iyice ayrıldı, genital bölgem o kirişe öyle bir çarptı ki düşündükçe ağrısını hala hissediyorum. Biraz öyle kaldım, sonda o pozisyonda, oturduğum o kirişten yere, sol taraftan yanağımın üstüne düştüm. O gün Allah’a şükür çok önemli bir şey olmadı. Anlatırken bile titriyorum. Allah muhafaza zarımı o gün o büyük çarpma o pozisyonla kaybedebilirdim kaybetseydim, dini açıklamada eğlencede kaybetmiş olurdum, tam olarak aktivite kategorisine giriyordu. Şimdi sizin dediğinize göre benim zarımı diktirmem mı gerekiyordu ?
Her neyse o olayı geçiyorum. Benim geçen senedir bir hastalığım var. Onca haplar kullandım tedaviler gördüm hiç bir etkisi olmadı. Devamlı gittiğim doktor, daha doğrusu Ürülog bana testler yapacaktı. İçime bir şeyler koyup kontrol edecekti ama Zarıma bir şey yapmacaktı. Çok sordum bir şey olmaz dedi. “Anaztezi yapamıyoruz, bize güvenin, stresli olmayın, size ihtiyacımız var, kendinizde ve sakin olmanız gerekiyor” diyordu. Güvenmeyip başka bir uruloga gittim. Olanları anlattım, o da dedi ki o kontrolü o muayeneyeyi yapamam çünkü zarın duruyor. Yaparsam onu almam gerekecek dedi. Şimdi ben birinci doktora güvenip yapsaydım zarım gidecekti. Tekrar mı diktirmem gerekirdi ? Bir kirişten düştüm, diktirdim, ikincisi sağlığım için doktor aldı tekrar mı diktirmem gerekiyor ? Diktirmesem ben Eşimi aptal yerine mi koymuş olacaktım ? Beni mi terk edecek ?? Onu da geçtim nikah kıyamaz mıyım ? İşte olaylar tam olarakta bu . Ben başıma gelenleri anlatıyorum çok şükür atlattım öyle bir şey olmadı. Burada kadınları,yani kendinizi nasıl ezdiğinizi anlarsınız umarım.

Zaten siz yazmissiniz kiminle girildigi soylenmemesi gerekiyor diye kendi dusuncenizle zitlasmayin
A kisiyle diyelim ne diyecek eşi hmm tamam A cok iyi biri B kisisi olsaydi affetmezdim mi diyecek ne fark etti Asi Bsi
Tövbe kismina gelince yineeee olan olmus imzalar atilmis adam kandirilmis kul hakkina girilmis sonra ayy dur ben tövbe edeyim mi denilmeli o zaman yapalim aksamina tovbe ederiz

Aldatildigimi bilmeseydim anlaminda soylemis sumrucuk
sizinki kaza sebebiyle olusmus olacakmis
olanlari anlatirdiniz inanip inanmak eş olacak kisiye kalmis
evet kadinlar olarak kendimizi eziyoruz haklisiniz evlilik disi iliski yasayip sonra evlendigimiz adama ne desek diye 40 takla atiyoruz olmadi operasyon geciriliyo herseyi kendimize ediyoruz olanda kadina oluyor malesef

Hiç bir şey anlamamışsınız.
Belli ki tövbenin ne olduğunu da bilmiyorsunuz.
Bu kul hakkı da değil, kandırmakta değildir.

Daha tanımadığınız, görmediniz bir insanı aldatamazsınız. Aldatsak anca kendimizi aldatırız. Evet. Kimin sayesinde ? Biz kadınların sayesinde. Yok yapay vajinaydı, yok adetliyken ilişkiliye girmekti. Biz bunları kullanalım ama eşimiz “deneyimli olsun”.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…