Kizlar normalde 3 4 gun surer hastaligim 3. Gunu asiri olmasa da kanama gorurdum koyu renkli yada lavaboya gittigimde kanama olurdu amaa 28 inde hasta oldum o gun 1 ped kanama oldu diyelim
2. Gun yani dun cok olmadi ve bugun kanama yok bitti hastaligim??
Agustos ayi boyunca da bebek icin ugrastik
Yardimci olacak biri yada birileri varmi ??
Evet canimm insallahhhhBen ilk 2 hamileliğimi hep adetten sonra öğrendim 10 içinde de düşük yaptım zaten kimyasal gebelik dediler hep adetlerimde çok düzenlidir
İnşallah hamilesinizdir ve sağlıcakla devam eder en iyi anlama yöntemi kanda beta hcg değerine baktırın
Kanda baktırman en iyisi rabbim gönlüne göre versin inşallahEvet canimm insallahhhh
2 gundur de bas donmesi gibi tam degil de boyle degisik bisey yasiyorum durdugum yerde
Kan vereyim mi vermeyeyim mi anlamadum
Cunku hasta oldum diyorum ama bugun bitti bile
Off cok karisik ya kafamm
Cok sagol canimm
Rabbim hepimize nasip etsin
Amin canim rabbim sana da bir daha ayni seyleri yasatmasin saglikli guzel evlatlat hamilelikler nasil etsinKanda baktırman en iyisi rabbim gönlüne göre versin inşallah
Canim yeni gordum yazdigini eh iste toparlanmaya calisiorrum kuzum sen nasilsinY yer6melegi kuzummmmm nasilsin
Amiin Amiin inşallah çok şükür bu seferki hamileliğimde yaşamadım öyle bişey 24 gün kaldı bebeğimi kucağıma almama son gün 24 kendi ne zaman gelmek isterse gelir herşeyimiz hazır onu bekliyoruz :) yarın kontrolüm var bakalım doktorumuz ne dicekAmin canim rabbim sana da bir daha ayni seyleri yasatmasin saglikli guzel evlatlat hamilelikler nasil etsin
Coook sevindim canimm aminn insallahhh rabbim sana bagislasinAmiin Amiin inşallah çok şükür bu seferki hamileliğimde yaşamadım öyle bişey 24 gün kaldı bebeğimi kucağıma almama son gün 24 kendi ne zaman gelmek isterse gelir herşeyimiz hazır onu bekliyoruz :) yarın kontrolüm var bakalım doktorumuz ne dicek
Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Öyle bi şey yaşadım ama malesef bende bilmiyorum hamile miyim değil miyim. Benimki şöyle oldu.Kizlar normalde 3 4 gun surer hastaligim 3. Gunu asiri olmasa da kanama gorurdum koyu renkli yada lavaboya gittigimde kanama olurdu amaa 28 inde hasta oldum o gun 1 ped kanama oldu diyelim
2. Gun yani dun cok olmadi ve bugun kanama yok bitti hastaligim??
Agustos ayi boyunca da bebek icin ugrastik
Yardimci olacak biri yada birileri varmi ??
Öyle bi şey yaşadım ama malesef bende bilmiyorum hamile miyim değil miyim. Benimki şöyle oldu.
Adetime 2 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı o gün içinde hastaneye gittim 5.75 değer çıktı. Doktor hamile olmadığımı söyledi fakat ben 1 hafta adet görmedim. Normalde 6 gün adet olurum ama bu sefer 2 buçuk gün kanamam oldu şimdi ise kahverengi kanamam oluyo kaynanam üstüne görüyo olabilirsin yarın bi kan ver dedi şimdi eşimi gönderdim nöbetçi eczaneden gebelik testi alması için çıkmazsa hayal kırıklığı tabi ki ama olmaması da bu tuhaf olur tabiki
Olur canım bende merak ediyorum ama hiç umutlu değilim doğrusuSonucunu buraya yaz cnm?? Merak ettim cikicqk sonucu :)insALlah diledigin gibi olur
Öyle bi şey yaşadım ama malesef bende bilmiyorum hamile miyim değil miyim. Benimki şöyle oldu.
Adetime 2 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı o gün içinde hastaneye gittim 5.75 değer çıktı. Doktor hamile olmadığımı söyledi fakat ben 1 hafta adet görmedim. Normalde 6 gün adet olurum ama bu sefer 2 buçuk gün kanamam oldu şimdi ise kahverengi kanamam oluyo kaynanam üstüne görüyo olabilirsin yarın bi kan ver dedi şimdi eşimi gönderdim nöbetçi eczaneden gebelik testi alması için çıkmazsa hayal kırıklığı tabi ki ama olmaması da bu tuhaf olur tabiki
Benim hiç akıntım yoktu taa ki 1 hafta daha sonrà 2 buçuk gün kanamam oldu şimdi de kahverengi akıntım var sadeceMerhaba benim durumunda benziyor adet gününden 1 gün sonra test çok silik çizgi çıktı o gün kan verdim hcg 5.9 çıktı doktora göremedim henüz akintim lekelenmem yok sizde var mıydı acaba bide kan testinden sonra tekrar baktirdin mi degerlerine benim bat 28 agustostu henüz gelen adet yok
Benim hiç akıntım yoktu taa ki 1 hafta daha sonrà 2 buçuk gün kanamam oldu şimdi de kahverengi akıntım var sadece
Anlamadım ki bende test yaptım bekliyorum şu AnKan verdikten bir hafta sonra mı geldi adet yani 5 ustu gebelik olmuyor mu neden 2 gün sonra Jan testi istemedide gebelik yok diye kesin konuştu değer dusuk die mi acaba bunu merak ettim bende bir kimyasal yaşadım aynısı olmasından korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?