Anlamadım ki bende test yaptım bekliyorum şu An
Anlamadım ki bende test yaptım bekliyorum şu An
Hayalet çizgi gibi yada bana öyle geliyo bende yarın kan vercemM Minikanne34 sonuç belli oldu mu acaba ben yarın yine kan vermeyi dusunuyorumda
Insallah hamilesindir canimmm ben degilimdir yaa umudum yok cunkuÖyle bi şey yaşadım ama malesef bende bilmiyorum hamile miyim değil miyim. Benimki şöyle oldu.
Adetime 2 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı o gün içinde hastaneye gittim 5.75 değer çıktı. Doktor hamile olmadığımı söyledi fakat ben 1 hafta adet görmedim. Normalde 6 gün adet olurum ama bu sefer 2 buçuk gün kanamam oldu şimdi ise kahverengi kanamam oluyo kaynanam üstüne görüyo olabilirsin yarın bi kan ver dedi şimdi eşimi gönderdim nöbetçi eczaneden gebelik testi alması için çıkmazsa hayal kırıklığı tabi ki ama olmaması da bu tuhaf olur tabiki
Insallah hamilesindir canimmmmMerhaba benim durumunda benziyor adet gününden 1 gün sonra test çok silik çizgi çıktı o gün kan verdim hcg 5.9 çıktı doktora göremedim henüz akintim lekelenmem yok sizde var mıydı acaba bide kan testinden sonra tekrar baktirdin mi degerlerine benim bat 28 agustostu henüz gelen adet yok
Ustune goruyoruzdur insallahhhBendede bu ay oyle oldu once adete 5 kala silik gordum 3 kere sonra adete 2 gun kala hic sasmayan adetim sasti ve 2 gun erken oldum. Ben adet oldum diye uzulurken bi baktim pihtisiz ve agrisiz oldu 2 gun kanama 3 gun kahve kanama 4 5 gun leke geldi. Nasil oldu bende anlamadim. Uyku hali kasiklarda agri var hala ve cok ilginctir mide bulantisi cekiyorum. Sag kasigimin ustunde bir agri var birde belimde agriyor. Ya mevsimsel yasiyoruz bunlari ya da ustune goruyoruz hayirlisi insallah.
İnşallah inşallah sağlık ocağında ne zaman sonuç çıkıyo yà onuda bilmiyorum kiInsallah hamilesindir canimmmm
Hayirli haberler verirsin bize
1 gun sonra galiba canimİnşallah inşallah sağlık ocağında ne zaman sonuç çıkıyo yà onuda bilmiyorum ki
Bilmiyorum ki ya ustune gorme nasil oluyor ne belirti oluyor diyeÜstüne görmeden bahsediyorsun galiba.
Olabilir test yaptır bence.
Sağlık olsun beklicez artık1 gun sonra galiba canim
Hayalet çizgi gibi yada bana öyle geliyo bende yarın kan vercem
Kuzum hani adet oldum demiştim ya.o gün adet olmadan yarım saat önce fln gebelik testi yapmıştım. İlk bi kaç dakika baktım karbeyaz negatif görünce moralim bozuldu attım bi kenara.sonra mutfağa fln girdim durmadan ağladım ağladım sonra da kanamam başladı yarım saat kadar sonra.kanama başlayınca da hiç teste bidaha bakmadım. Adetim okadar garip oluyodu ki çok koyu renkte ve afedersin topak topak hamur gibi pıhtı gibi oldum ve çok az oldum iki günde azar azar bitti gibi.bugun 4.gun bişey yok.normalde 5 6 gün azar azar da olsa sürerdi. Dün akşam teste baktım ikinci çizgi bariz belli çıkmış. Görünce şok oldum.hassas test yapmıştım. Şimdi ben ne yaşamış oldum? Kimyasal gebelik mi düşük mu bişey mi ne yaptım hiç anlamadimKuzummmmmmmfnd_50
Bilmiyorum ki ya ustune gorme nasil oluyor ne belirti oluyor diye
Kasiklarim yanmaya basladi bile
Yaaa kiyamam sana aglama kuzummm benimmmKuzum hani adet oldum demiştim ya.o gün adet olmadan yarım saat önce fln gebelik testi yapmıştım. İlk bi kaç dakika baktım karbeyaz negatif görünce moralim bozuldu attım bi kenara.sonra mutfağa fln girdim durmadan ağladım ağladım sonra da kanamam başladı yarım saat kadar sonra.kanama başlayınca da hiç teste bidaha bakmadım. Adetim okadar garip oluyodu ki çok koyu renkte ve afedersin topak topak hamur gibi pıhtı gibi oldum ve çok az oldum iki günde azar azar bitti gibi.bugun 4.gun bişey yok.normalde 5 6 gün azar azar da olsa sürerdi. Dün akşam teste baktım ikinci çizgi bariz belli çıkmış. Görünce şok oldum.hassas test yapmıştım. Şimdi ben ne yaşamış oldum? Kimyasal gebelik mi düşük mu bişey mi ne yaptım hiç anlamadimyarın doktora gidecegim
Yaaa kiyamam sana aglama kuzummm benimmmKuzum hani adet oldum demiştim ya.o gün adet olmadan yarım saat önce fln gebelik testi yapmıştım. İlk bi kaç dakika baktım karbeyaz negatif görünce moralim bozuldu attım bi kenara.sonra mutfağa fln girdim durmadan ağladım ağladım sonra da kanamam başladı yarım saat kadar sonra.kanama başlayınca da hiç teste bidaha bakmadım. Adetim okadar garip oluyodu ki çok koyu renkte ve afedersin topak topak hamur gibi pıhtı gibi oldum ve çok az oldum iki günde azar azar bitti gibi.bugun 4.gun bişey yok.normalde 5 6 gün azar azar da olsa sürerdi. Dün akşam teste baktım ikinci çizgi bariz belli çıkmış. Görünce şok oldum.hassas test yapmıştım. Şimdi ben ne yaşamış oldum? Kimyasal gebelik mi düşük mu bişey mi ne yaptım hiç anlamadimyarın doktora gidecegim
1.gun oldu kanama 2.gun aksami bitti ve su an alt karin bolgem de yanma varHamile olduğun dönemde kısa akıntılar renk değişikliği vs üstüne görme olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?