Adet kanamasi yasayna ve sonrasinda hamile oldugunu ogrenen var mi ??

Bendede bu ay oyle oldu once adete 5 kala silik gordum 3 kere sonra adete 2 gun kala hic sasmayan adetim sasti ve 2 gun erken oldum. Ben adet oldum diye uzulurken bi baktim pihtisiz ve agrisiz oldu 2 gun kanama 3 gun kahve kanama 4 5 gun leke geldi. Nasil oldu bende anlamadim. Uyku hali kasiklarda agri var hala ve cok ilginctir mide bulantisi cekiyorum. Sag kasigimin ustunde bir agri var birde belimde agriyor. Ya mevsimsel yasiyoruz bunlari ya da ustune goruyoruz hayirlisi insallah.

Insallah hamilesindir canimmm ben degilimdir yaa umudum yok cunku

Insallah hamilesindir canimmmm
Hayirli haberler verirsin bize

Ustune goruyoruzdur insallahhh
Ama hic belirti yok yani

Üstüne görmeden bahsediyorsun galiba.
Olabilir test yaptır bence.

Kuzum hani adet oldum demiştim ya.o gün adet olmadan yarım saat önce fln gebelik testi yapmıştım. İlk bi kaç dakika baktım karbeyaz negatif görünce moralim bozuldu attım bi kenara.sonra mutfağa fln girdim durmadan ağladım ağladım sonra da kanamam başladı yarım saat kadar sonra.kanama başlayınca da hiç teste bidaha bakmadım. Adetim okadar garip oluyodu ki çok koyu renkte ve afedersin topak topak hamur gibi pıhtı gibi oldum ve çok az oldum iki günde azar azar bitti gibi.bugun 4.gun bişey yok.normalde 5 6 gün azar azar da olsa sürerdi. Dün akşam teste baktım ikinci çizgi bariz belli çıkmış. Görünce şok oldum.hassas test yapmıştım. Şimdi ben ne yaşamış oldum? Kimyasal gebelik mi düşük mu bişey mi ne yaptım hiç anlamadim yarın doktora gidecegim

Bilmiyorum ki ya ustune gorme nasil oluyor ne belirti oluyor diye
Kasiklarim yanmaya basladi bile

Hamile olduğun dönemde kısa akıntılar renk değişikliği vs üstüne görme olabilir.

Yaaa kiyamam sana aglama kuzummm benimmm
Sen de demi oyle bende ayni seyi yasadim 2. Gun bitti ve simdi kahverengi akinti var azar azar geliyor
Be alt karin bolgem yanmaya basladi anlamdim ne oluyir insallah ustune gorme olayidir yasiyoruzdur
Bende aksam kan testi vermeye gidecegim
Y yer6melegi de oyle garip hastalik yasiyor ben sen
Acaba cok mu kafaya taktik ondan mi oldu kafayi yiyecemmm

Yaaa kiyamam sana aglama kuzummm benimmm
Sen de demi oyle bende ayni seyi yasadim 2. Gun bitti ve simdi kahverengi akinti var azar azar geliyor
Be alt karin bolgem yanmaya basladi anlamdim ne oluyir insallah ustune gorme olayidir yasiyoruzdur
Bende aksam kan testi vermeye gidecegim
Y yer6melegi de oyle garip hastalik yasiyor ben sen
Acaba cok mu kafaya taktik ondan mi oldu kafayi yiyecemmm

Hamile olduğun dönemde kısa akıntılar renk değişikliği vs üstüne görme olabilir.
1.gun oldu kanama 2.gun aksami bitti ve su an alt karin bolgem de yanma var
Gecen ayde bu agrilari yasadimm ama hamilelik yoktu anlamadim ki ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…